ΣΠΟΡ

Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ε.Ο. wushu: Άλλη μια επιτυχία για τον Α.Σ. Μαχητικών τεχνών Περάματος

Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ε.Ο. wushu: Άλλη μια επιτυχία για τον Α.Σ. Μαχητικών τεχνών Περάματος

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή 4/12/2016 το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wusu Kung Fu στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου «Δίδυμα»

Για τη φετινή χρονιά και ο Α.Σ Μαχητικών τεχνών Περάματος πήρε μέρος με 9 αθλητές, από τους οποίους πολλοί έπαιξαν για πρώτη φορά, ενώ κάποια παιδιά πήραν μέρος με μόλις 2 και 3 μήνες παρουσίας στη σχολή.

sanda 3
sanda national team

Παρ'όλα αυτά η εμφάνισή τους ήταν πέρα από κάθε προσδοκία θετική αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά τη σπουδαία δουλειά που γίνεται στο σύλλογο και όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο τελικός απολογισμός των 4 χρυσών και 5 ασημένιων μεταλλίων λίγη σημασία έχει, μπροστά στη θέληση, στο θάρρος και στη δύναμη ψυχής που έδειξαν αυτά τα νέα παιδιά. Το μέλλον τους ανήκει και ο δάσκαλός τους θα είναι δίπλα τους για να τους βοηθήσει να γίνουν μαχητές όχι μόνο στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και στη ζωή.

sanda 10

«Πόσο υπερήφανος για αυτά τα παιδιά για την ψυχή που κατέθεσαν, αλλά και για την αγάπη που έδωσα και πήρα!!!
Άλλα με ελάχιστα μαθήματα, άλλα με 2 μήνες, άλλα με 3 μήνες και άλλα με περισσότερο καιρό αλλά όλα στον πρώτο τους μόλις αγώνα εκτός από την Δέσποινα και τον Ηλία και όλα τα πήγαν περίφημα και με έκαναν υπερήφανο.
Σε αυτό το σημείο, η νίκη ή η ήττα δεν έχει καμία σημασία, παρά μόνο η προσπάθεια.
Παρ'όλα αυτά και για την ιστορία πήραμε 4 χρυσά και 5 ασημένια και πολλές εμπειρίες.
Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα δούμε πολλά από αυτά τα παιδιά!!!», δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής κ. Απόστολος Αποστολίδης.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο gallery του Newsbomb.gr στην αρχή του άρθρου

Σχετικές ειδήσεις