ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς – Μαρία Σάκκαρη: Πότε παίζουν ξανά οι δυο πρεσβευτές του ελληνικού τένις

Στέφανος Τσιτσιπάς – Μαρία Σάκκαρη: Πότε παίζουν ξανά οι δυο πρεσβευτές του ελληνικού τένις
Γεμάτος αγώνες του Στέφανου Τσιτσιπά ο Φεβρουάριος
Eurokinissi

Στέφανος Τσιτσιπάς – Μαρία Σάκκαρη: Ένα «φορτωμένο» πρόγραμμα έχουν τον Φεβρουάριο ο Έλληνας τενίστας και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε όλο τον πλανήτη να… παραμιλάει με αυτά που έκανε στο Αυστραλιανό Όπεν. Οι επικές προκρίσεις κόντρα στον τεράστιο Ρότζερ Φέντερερ και τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ τον έφεραν στον ημιτελικό όπου «λύγισε» κόντρα στον Ράφα Ναδάλ. Ο «Έλληνας Θεός» θα μας απασχολήσει και τον Φεβρούαριο, ωστόσο, αφού το πρόγραμμά του θα είναι γεμάτο.

Το ίδιο «φορτωμένο» με αγώνες θα είναι και το πρόγραμμα της Μαρίας Σάκκαρη που επίσης τον τελευταίο χρόνο έχει ανέβει επίπεδο και πρωταγωνιστεί στο παγκόσμιο τένις. Αμφότεροι θα πάρουν μέρος σε μεγάλα τουρνουά που θα γίνουν μέσα στον μήνα, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για τα δυο μεγάλα Masters που θα γίνουν τον Μάρτιο και στα οποία θα λάβουν μέρος.

Το πρόγραμμα του Φεβρουαρίου

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει δηλώσει συμμετοχή σε τέσσερα τουρνουά μέσα στον Φεβρουάριο. Ο Έλληνας τενίστας θα μεταβεί την επόμενη εβδομάδα στη Σόφια, ενώ στις 11 του μήνα θα είναι στο Ρότερνταμ. Μια εβδομάδα αργότερα θα βρεθεί στη Μασσαλία ενώ στις 25 του μήνα θα είναι στο Ντουμπάι.

Η Μαρία Σάκκαρη από την πλευρά της, θα αγωνιστεί στις 18 Φεβρουαρίου σε τουρνουά που θα γίνει στο Ντουμπάι, ενώ στις 25 του ίδιου μήνα θα είναι στο Ακαπούλκο. Οι δυο τους θα πάρουν μέρος τόσο στο Indian Wells όσο και στο Μαϊάμι Όπεν, που θα γίνουν τον Μάρτιο.