Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΣΠΟΡ

Ρίο 2016 - Η αποθέωση του Ολυμπιακού ιδεώδους: Έπεσαν αλλά συνέχισαν να τρέχουν χέρι - χέρι (vid)

Newsbomb

Ηαποθέωση του Ολυμπιακού πνεύματος στα προκριματικά των 5.000 μ., με πρωταγωνίστριες την Αμερικανίδα Ντ’ Αγκοστίνο και τη Νίκι Χάμπλιν από τη Νέα Ζηλανδία.

Μετά τον αγώνα των 5.000 μ. γυναικών στο Ρίο λίγοι ασχολήθηκαν με τις τρεις νικήτριες καθώς τα φώτα έπεσαν πάνω στην Νίκι Χάμπλιν και την Αμπεϊ Ντ'Αγκοστίνο.

Οι δύο αθλήτριες βρίσκονταν λίγους γύρους πριν τερματίσουν και σε μία άτυχη στιγμή, η δρομέας από την Νέα Ζηλανδία σκόνταψε και βρέθηκε στο έδαφος. Ακριβώς από πίσω της ήταν η Ντ’ Αγκοστίνο η οποία έπεσε επίσης στο έδαφος.

Η Αμερικανίδα σηκώθηκε και ήταν έτοιμη να συνεχίσει τον αγώνα όμως, όταν είδε ότι η Χάμπλιν είχε μείνει ξαπλωμένη και έδειχνε να έχει τραυματιστεί. Έτσι, μία σπάνια σκηνή, η Ντ’Αγκοστίνο έπιασε την Χάμπλιν και την βοήθησε να σταθεί στα πόδια της.

Δείτε τις φωτογραφίες στην Gallery του Newsbomb

«Σήκω πάνω. Πρέπει να τελειώσεις τον αγώνα», της είπε η Ντ’ Αγκοστίνο. Ωστόσο, αμέσως μετά ήταν η σειρά της Χάμπλιν να επιστρέψει για να βοηθήσει την τραυματισμένη Αμερικανίδα, που πέρασε χωλαίνοντας τελευταία την γραμμή του τερματισμού.

Οι δύο τους αγκαλιάστηκαν, πριν η Ντ’ Αγκοστίνο καθήσει σε αναπηρικό καροτσάκι με τραυματισμένο τον αστράγαλό της.

Δείτε το βίντεο!