ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το βάρος στην άμυνα

Το βάρος στην άμυνα
Ο Μανόλο Χιμένεθ δίνει στις τελευταίες προπονήσεις έμφαση στην ανασταλτική λειτουργία....

Ο Μανόλο Χιμένεθ δίνει στις τελευταίες προπονήσεις έμφαση στην ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΚ.
Επανέλαβε στους παίκτες του πως η αμυντική λειτουργία είναι καθήκον όλης της ομάδας κι όχι μόνο της οπισθοφυλακής και ζήτησε πίεση που να αρχίζει από την επίθεση, ενώ για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό δοκίμασε δύο διαφορετικές τετράδες στην άμυνα. Μία με Αργυρίου, Νταντόμο, Γιάχιτς και Δέλλα κι άλλη μία με τους Γεωργέα, Νασούτι, Μανωλά και Καράμπελα.

Ο Χιμένεθ εξετάζει το ενδεχόμενο να παρατάξει την ΑΕΚ με ενισχυμένο κέντρο και σύστημα 4-3-3, τοποθετώντας τον Λαγό στα χαφ-όπως συνέβη και κόντρα στον Παναθηναϊκό. Για τις θέσεις του κέντρου, όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα προλάβουν οι Σάχα και Μπλάνκο, αλλά και αν κριθεί έτοιμος να παίξει βασικός ο Ντιόπ. Δεδομένες είναι οι απουσίες των Πατσατζόγλου και Καφέ.

Παρατείνεται η αγωνία για Σκόκο

Ούτε χθες έκλεισε το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου του Νάτσο Σκόκο και οι εξελίξεις μετατίθενται για την επόμενη εβδομάδα, ίσως και ακόμη παραπέρα. Χθες συνεχίστηκαν οι επαφές των μάνατζερ του Αργεντινού με τη διοίκηση της ΠΑΕ, αλλά είναι πλέον σαφές πως ο παίκτης θέλει να κερδίσει χρόνο περιμένοντας προφανώς κάτι από το εξωτερικό.