ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελευταία ευκαιρία στον Γκοβού

Τελευταία ευκαιρία στον Γκοβού
Τα δεδομένα άλλαξαν στην υπόθεση του Σίντνεϊ Γκοβού και ο Γάλλος επιθετικός θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, αλλά υπό νέους...

Τα δεδομένα άλλαξαν στην υπόθεση του Σίντνεϊ Γκοβού και ο Γάλλος επιθετικός θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, αλλά υπό νέους όρους.
Η σημερινή συνάντηση ανάμεσα στο μάνατζερ του Γκοβού και τους διοικούντες την ΠΑΕ δεν έφερε τη λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών. Αντίθετα, και οι δύο "έβαλαν νερό στο κρασί τους" και ο έμπειρος ποδοσφαιριστής παραμένει στο "τριφύλλι" με νέους όρους στο συμβόλαιό του, που διασφαλίζουν και τις δύο πλευρές.
Καταλυτικό ρόλο στην "αλλαγή πλεύσης" της διοίκησης έπαιξε η θέληση του Γκοβού να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και να αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει και να κάνει τη διαφορά.

Εξυπακούεται ότι σε περίπτωση που ο Γάλλος υποπέσει σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα αυτομάτως θα λυθεί η συνεργασία του (είναι ένας από τους όρους που μπήκαν). Ο παίκτης τίθεται, πλέον, στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος θα αποφασίσει πότε θα του ξαναδώσει την ευκαιρία.

Ροή Ειδήσεων