ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορονοϊός: Θετικός γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος και παρουσιαστής!

Κορονοϊός: Θετικός γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος και παρουσιαστής!

Ένα ακόμα κρούσμα κορονοϊού στον ευρύτερο χώρο του αθλητισμού, αφού ένας από τους γνωστούς δημοσιογράφους στην Ελλάδα, βρέθηκε θετικός σε τεστ στο οποίο υποβλήθηκε.

Είναι γνωστό πως ο κορονοϊός δεν κάνει… διακρίσεις. Όπως αποδείχθηκε, αν δεν πάρουμε αυστηρά μέτρα προστασίας και αν δεν προσέχουμε πάρα πολύ, όλοι είμαστε εκτεθειμένοι…

Στον χώρο του αθλητισμού το τελευταίο διάστημα τα κρούσματα άρχισαν να μειώνονται, αφού σταμάτησαν οι διοργανώσεις και ο συγχρωτισμός αθλητών, προπονητών, παραγόντων, δημοσιογράφων και φιλάθλων, αλλά κάποια κρούσματα κάνουν ακόμα την εμφάνισή τους.

Στην Ελλάδα, το πρώτο γνωστό όνομα από τον χώρο του αθλητισμού που βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό, ήταν ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης. Αρκετοί ακόμα παράγοντες μικρότερων ομάδων επίσης είχαν νοσήσει, ενώ και ο Κώστας Σλούκας της Φενέρμπαχτσε επίσης είχε νοσήσει από τον ιό και πέρασε το τελευταίο διάστημα σε καραντίνα στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, το νέο κρούσμα δεν αφορά αθλητή ή παράγοντα, αλλά έναν από τους πιο γνωστούς συναδέλφους στον χώρο του αθλητικού ρεπορτάζ.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Ρoή Ειδήσεων