Βαλβέρδε: «Πίεση στην επίθεση»

Πίεση από την αρχή και ψηλά ζήτησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε από τους παίκτες του, ενόψει της σημερινής «μάχης» με την ΑΕΚ στο...

Πίεση από την αρχή και ψηλά ζήτησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε από τους παίκτες του, ενόψει της σημερινής «μάχης» με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Ισπανός τεχνικός «επισκέπτεται» για δεύτερη φορά το ΟΑΚΑ και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να δει το… ίδιο έργο, όπως στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε, αυτό τόνισε στους ποδοσφαιριστές του, στην προπόνηση της Παρασκευής.

Αρχικά, το «μυρμήγκι» μίλησε για την φιλοσοφία που θα πρέπει να έχουν οι «ερυθρόλευκοι»: «Να πιέσουμε στην επίθεση με τον κατάλληλο τρόπο για να σκοράρουμε. Αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ την οποία σίγουρα την σεβόμαστε. Αλλά δικός μας στόχος είναι η νίκη που θα δώσει τους 3 βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί για μας».

Και συνέχισε, αναφερόμενος στην εικόνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και την ήττα της Ένωσης από την Καβάλα: «Είναι πολύ σημαντικό σε αυτό το παιχνίδι να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε στο ίδιο γήπεδο απέναντι στον ΠΑΟ. Ο αγώνας με την ΑΕΚ κρίνει πολλά. Δεν πρέπει να μας ξεγελάσει η ήττα τους από την Καβάλα. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός».