ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρουμενίγκε: «Δεν φεύγει ο Σβαϊνστάιγκερ»!

Ρουμενίγκε: «Δεν φεύγει ο Σβαϊνστάιγκερ»!
Την πόρτα «έκλεισε» στους υποψήφιους μνηστήρες του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ....

Την πόρτα «έκλεισε» στους υποψήφιους μνηστήρες του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε. Ο Γερμανός μέσος έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου μέχρι το 2012 και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας οι Βαυαροί είναι πιθανόν να τον πουλήσουν το καλοκαίρι, μπροστά στον κίνδυνο να τον χάσουν χωρίς να πάρουν λεφτά έναν χρόνο αργότερα.

«Δεν θα αφήσουμε τον παίκτη να φύγει πριν τελειώσει το συμβόλαιό του το 2012. Ο Μπάστιαν έχει εξελιχθεί σε έναν από τους ηγέτες της ομάδας τα τελευταία χρόνια και είμαστε αισιόδοξοι πως θα καταφέρουμε να έρθουμε σε συμφωνία με τους μάνατζέρ του για επέκταση της συνεργασίας μας. Στόχος μας είναι να τον κρατήσουμε στο Μόναχο για πολλά χρόνια ακόμα» δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του γερμανικού συλλόγου στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA.

Όσον αφορά την πορεία του συλλόγου τη φετινή περίοδο πρόσθεσε: «Πρέπει να κατακτήσουμε μία από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης σεζόν πάση θυσία. Ας μην ξεχνάτε πως ο τελικός το 2012 θα διεξαχθεί στην “Αλιάντζ Αρίνα” και πρέπει να βρεθούμε εκεί. Η Μπάγερν πρέπει να παλέψει μέχρι τέλους και μετά να δούμε τι θα έχουμε καταφέρει».

Ροή Ειδήσεων