ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντιέγκο Μαραντόνα - «Σήμερα μάθαμε ότι πεθαίνουν και οι Θεοί!» (photos)

Ντιέγκο Μαραντόνα - «Σήμερα μάθαμε ότι πεθαίνουν και οι Θεοί!» (photos)

Ντιέγκο Μαραντόνα: Ο «Θεός» δεν είναι πλέον μαζί μας αλλά θα είναι για πάντα στις καρδιές μας και στις μνήμες μας – Δείτε ορισμένα από τα ποστ των ελληνικών ομάδων για τον Ντιεγκίτο.

Το πιο χαρακτηριστικό απ' όλα ίσως είναι αυτό της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «Σήμερα μάθαμε ότι πεθαίνουν και οι Θεοί! Rest in peace, Diego Armando Maradona»

Η KAE ΑΕΚ ανέφερε από την πλευρά της: «Καταραμένο 2020. Μετά τον Kobe «έφυγε» βίαια, πρόωρα, μέχρι και ο Θεός (του ποδοσφαίρου). Συγκλονισμένοι... RIP #DiegoMaradona»

«Ένας πραγματικός θρύλος» τόνισε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ το μήνυμα των μπασκετικών «ερυθρόλευκων» ήταν: «Τα χρώματα της μπάλας μπορεί να είναι διαφορετικά, αλλά η αίσθηση είναι ίδια. Ο κόσμος των σπορ θρηνεί την απώλεια ενός θρύλου».

Στο δικό της μήνυμα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει: «Αναντικατάστατος. Ασταμάτητος. Αξέχαστος. Αθάνατος. Ένας αληθινός θρύλος του παιχνιδιού έφυγε. Η αγάπη για το ποδόσφαιρο προήλθε από σένα», ενώ το δικό της συλληπτήριο μήνυμα έστειλε κι «πράσινη» ΚΑΕ.

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Καλό ταξίδι Ντιέγκο Ήταν τιμή μας που «ευλόγησες» τα χώματα της Τούμπας με την παρουσία σου. Ήταν ευλογία να σε παρακολουθούμε να αγωνίζεσαι. Καλό ταξίδι Ντιέγκο... #Maradona #RIP»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιος Θρήνος: Πέθανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα