ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ουζουνίδης θέλει επιστροφή στις νίκες

Ο Ουζουνίδης θέλει επιστροφή στις νίκες
Θετικό αποτέλεσμα, μετά τις διαδοχικές ήττες που μετρά στο πρωτάθλημα (σ.σ. από Παναθηναϊκό και Πανιώνιο), προσδοκά να έχει ...

Θετικό αποτέλεσμα, μετά τις διαδοχικές ήττες που μετρά στο πρωτάθλημα (σ.σ. από Παναθηναϊκό και Πανιώνιο), προσδοκά να έχει υποδεχόμενος το Σάββατο (4/12) τον Εργοτέλη, ο Ηρακλής. Αναμέτρηση για την οποία τοποθετήθηκε σήμερα στους εκπροσώπους του Τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

«Παίζουμε ένα σημαντικό, για βαθμολογικούς και αγωνιστικούς λόγους, παιχνίδι. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Τον τρόπο, με τον οποίο θα πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι, οφείλουμε να τον δείξουμε από την αρχή. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου μας. Τους χρειαζόμαστε, θέλουμε με τη στήριξή τους να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»,
σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο έλληνας τεχνικός.

Παραδέχτηκε πως την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Σμύρνη «...είχαμε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι από όλες τις απόψεις" και πρόσθεσε: "Παρουσιάζουμε μεταπτώσεις στην απόδοσή μας, ήταν έκπληξη η παρουσία μας στο τελευταίο παιχνίδι. Ελπίζω να επανέλθουμε σε υψηλότερα επίπεδα. Υπάρχουν αρκετά προβλήματα για τον Εργοτέλη, αλλά δεν είναι δικαιολογίες για οτιδήποτε. Οι παίκτες που θα παίξουν θα πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη.»

Αναφερόμενος στον αντίπαλο τόνισε:
«Ο Εργοτέλης είναι μια έμπειρη ομάδα, που ξέρει τι ζητάει και εκτός έδρας έχει φέρει καλά αποτελέσματα. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε και δεν πρέπει να κοιτάμε τον επόμενο αγώνα. Επιπλέον, σε ένα πρωτάθλημα αγώνας που περνάει δεν ξαναγυρίζει πίσω. Δεν έχουμε μεγαλύτερη πίεση στην παρούσα φάση.»

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά πλάνα του είπε:
«Σε παιχνίδι με πιο ελαφρύ σχήμα είμαστε πιο καλοί. Είναι ίσως ο όλος τρόπος παιχνιδιού και λειτουργίας της ομάδας. Το σχήμα που θα επιλέξω έχει να κάνει και με τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσουμε. Είχαμε αρκετούς παίκτες σε κακή κατάσταση στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης και οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο θα πρέπει να δίνουν ακόμη περισσότερα. Οι επιλογές μας είναι περιορισμένες, λόγω και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές μεθαύριο, κάποιες αναγκαστικές και κάποιες υποχρεωτικές.»

Ερωτηθείς για τα μεταγραφικά απάντησε:
«Ήδη έχω διαμορφώσει γνώμη για όλους τους παίκτες και δεν είναι κριτήριο οι αγώνες που έρχονται. Θα κάνουμε όσο διακριτικά γίνεται τις κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.»

Ροή Ειδήσεων