ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακατεύει την τράπουλα ο Βαλβέρδε

Ανακατεύει την τράπουλα ο Βαλβέρδε
Συνεχείς δοκιμές και αλλαγές συστημάτων, αλλά και προσώπων κάνει ο Βαλβέρδε....

Συνεχείς δοκιμές και αλλαγές συστημάτων, αλλά και προσώπων κάνει ο Βαλβέρδε, ψάχνοντας να βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Άλμπερτ Ριέρα για την αριστερή πλευρά, χωρίς ωστόσο να χαλάσει τη «χημεία» της υπόλοιπης ομάδας.

Οι αρχικές σκέψεις του Ισπανού ήταν να βάλει τον Ζαϊρί αριστερά και τον Φετφατζίδη δεξιά, έχοντας τον Μιραλάς πίσω από τον Πάντελιτς, αλλά στη συνέχεια δοκίμασε και σύστημα με τον Βέλγο αριστερά. Όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι, η τετράδα Τοροσίδης, Αβραάμ, Μοντέστο και Χολέμπας πολύ δύσκολα θα «σπάσει».

Ο προπονητής των Πειραιωτών δεν θα έχει στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με τους «Αργοναύτες» τους Μπράβο, Ριέρα και Γκαλίτσιο. Η κατάσταση του Ισπανού αμυντικού βελτιώνεται συνεχώς, ωστόσο πονάει ακόμα και για το λόγο αυτόν δεν βιάζεται να επιστρέψει.

«Ματιές» στην ελληνική αγορά

Από την ελληνική αγορά οι Αμπντούν και Ντουγκλάο ενδιαφέρουν από την Καβάλα, όπως και ο Μανιάτης από τον Πανιώνιο, αλλά και για τις τρεις περιπτώσεις πολύ δύσκολα θα γίνει κάποια κίνηση μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.