ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μαρία Σάκκαρη και Green Cola: Από τη «μικρή» Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου

Μαρία Σάκκαρη και Green Cola: Από τη «μικρή» Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου

Πάθος για διάκριση και ελληνική περηφάνια. Για τη Μαρία Σάκκαρη, οι δύο αυτές έννοιες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τη ζωή, αλλά και την προσωπικότητά της.

Τι και αν από τα πρώτα της βήματα στον κόσμο της αντισφαίρισης, ήξερε πως εκπροσωπούσε μία μικρή χώρα και πως έπρεπε να αντιμετωπίσει μεγάλα ονόματα, που της προκαλούσαν δέος; Η δίψα της να καθιερωθεί στα πέρατα του κόσμου, της έδινε δύναμη και όσο «μικρή» και αν ένιωθε συχνά, κάτι μέσα της της έλεγε να μην το βάζει κάτω και την ωθούσε να προσπαθεί να κάνει την χώρα της περήφανη, να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, παλεύοντας καθημερινά για τη μεγάλη της αγάπη: Το τένις.

Κάπως έτσι, η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε όχι μόνο να αποτελεί σήμερα πρότυπο για χιλιάδες νέους και νέες, προωθώντας καθημερινά μέσα από τις πράξεις και τις επιλογές της τον υγιεινό τρόπο ζωής, αλλά την ίδια ώρα, μέσα από τη σκληρή εργασία, το πείσμα και τη θετική της στάση, μπόρεσε να γίνει γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο και να φτάσει στο νούμερο 19 της παγκόσμιας κατάταξης τένις.

Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι, λοιπόν, το γεγονός ότι η πρωταθλήτρια του τένις που μας κάνει περήφανους, αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της με την Green Cola Hellas, όπως είδαμε και στο βίντεο που ακολουθεί και κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και μοιράζοντας έμπνευση.

Τι μπορεί να συνδέει τη Μαρία Σάκκαρη με τη Green Cola; Πολλά περισσότερα από όσα ενδεχομένως μπορούμε να φανταστούμε, με μία πρώτη σκέψη. Διότι εκτός από την προώθηση της υγιεινής διατροφής και του υγιεινού τρόπου ζωής εν γένει, τόσο η δική μας πρωταθλήτρια τένις, όσο και η Green Cola, αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα του πώς η ελληνική περηφάνια και η προσήλωση στον στόχο, μπορούν να βοηθήσουν ένα άτομο ή μία εταιρεία, να κατακτήσει την κορυφή.

Δίψα για διάκριση με «όχημα» την ελληνική περηφάνια

Η αλήθεια είναι πως μία ματιά στην πορεία της Green Cola είναι αρκετή για να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε το πώς και το γιατί η Μαρία Σάκκαρη, θέλησε να εκπροσωπήσει την εταιρεία. Για την ίδια την πρωταθλήτρια τένις, πρόκειται για μία «ελληνική επιτυχία», με την οποία τη συνδέουν πολλά κοινά και δη, το ίδιο πάθος για διάκριση, αλλά και οι ίδιες αξίες, αφού και οι δυο προσπαθούν να κερδίζουν τις καρδιές του κόσμου φορώντας την ελληνική σημαία.

Πράγματι, όπως η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε από την Ελλάδα και κατάφερε να «κατακτήσει» τον κόσμο, έτσι και η Green Cola, με έδρα την Ορεστιάδα, κατάφερε να δημιουργήσει συνταγές με καινοτόμα συστατικά τα οποία όχι μόνο βρίσκονται σταθερά στην πρώτη θέση των προτιμήσεων αναψυκτικών τύπου cola με στέβια, αλλά διανέμονται επίσης σήμερα σε περισσότερες από 30 χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης και της αγοράς των ΗΠΑ!

Για τη Μαρία Σάκκαρη, λοιπόν, «όταν έχεις ξεκινήσει από μια μικρή χώρα όπως η Ελλάδα και νιώθεις στην αρχή κι εσύ μικρή, όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μεγάλα ονόματα που σου προκαλούν δέος και η δίψα σου να καθιερωθείς στα πέρατα του κόσμου σου δίνει δύναμη, όταν η ιδέα ότι εκπροσωπείς τη μικρή μεγάλη Ελλάδα σε γεμίζει με περηφάνια, τότε καταφέρνεις να κερδίσεις τις καρδιές του κόσμου». Αυτή είναι για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια τένις η Green Cola, «η πιο απολαυστική γεύση μετά τη γεύση της νίκης», μία ελληνική επιτυχία με την οποία τη συνδέουν πολλά.

Ελληνική περηφάνια, συστηματική δουλειά, πείσμα και πάθος για διάκριση. Αυτά είναι τα «συστατικά» της επιτυχίας που οδήγησαν τόσο τη Μαρία Σάκαρη, όσο και τη Green Cola στην κορυφή και έκαναν τα ονόματά τους γνωστά σε ολόκληρο τον κόσμο. Εμείς ας ελπίσουμε ότι στο μέλλον, θα δούμε και άλλες ενέργειες που φέρνουν στο προσκήνιο τόσο θετικά πρότυπα για τους νέους και αναδεικνύουν τη σημασία της ελληνικής περηφάνιας και του υγιεινού τρόπου ζωής, να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.