ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσιτσιπάς - Κίνα: Μποϊκοτάζ της κρατικής τηλεόρασης στον Στέφανο - Δεν θέλουν να τον... βλέπουν!

Τσιτσιπάς - Κίνα: Μποϊκοτάζ της κρατικής τηλεόρασης στον Στέφανο - Δεν θέλουν να τον... βλέπουν!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο τελικός του Ρολάν Γκαρός έπεσαν θύματα... μποϊκοτάζ από την κρατική τηλεόραση της Κίνας, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «South China Morning Post» παρουσιάζει ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζεται όπως ο Μεσούτ Οζίλ, η Άρσεναλ και πιο παλιά το NBA, εξαιτίας ενός tweet που φέρεται να είχε δημοσιεύσει στον λογαριασμό του παλιότερα.

Ο Έλληνας τενίστας, σύμφωνα με το δημοσίευμα είχε ανεβάσει το συγκεκριμένο post το καλοκαίρι του 2020 (1 Ιουνίου), αλλά το διέγραψε μετά από λίγο.

Η... ζημιά όμως φαίνεται πως είχε γίνει, μιας και αναδημοσιεύθηκε σε πολλά social media στην Κίνα, προκαλώντας οργή σε αρκετούς από τους πολλούς οπαδούς που είχε στη χώρα.

Το δημοσίευμα, αναφέρει πως ο τελικός του Ρολάν Γκαρός δεν μεταδόθηκε ζωντανά από κανένα από τα δύο αθλητικά κανάλια της κρατικής τηλεόρασης της Κίνας, η οποία προτίμησε να δείξει έναν αγώνα βόλεϊ γυναικών και την αναμέτρηση του Euro Αγγλία-Κροατία.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το επίμαχο tweet στο Onsports.gr

Ροή Ειδήσεων