ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να παίξει σαν «Panathinaikos»

Να παίξει σαν «Panathinaikos»
Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την παγωμένη Κοπεγχάγη για το...

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την παγωμένη Κοπεγχάγη για το τελευταίο του φετινό παιχνίδι στο Champions League. Απαντες τόνισαν ότι βασικός στόχος των πρασίνων θα είναι η διαφύλαξη της ιστορίας της ομάδας, ενώ ο Κώστας Αντωνίου, έβαλε τέλος στα μεταγραφικά σενάρια.

«Πάμε να προφυλάξουμε το όνομα και την ιστορία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη. Πρέπει να μπει ένα τέλος στη μεταγραφολογία γιατί δεν κάνει καλό αλλά κακό στην ομάδα» τόνισε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ, ενώ αναφερόμενος στις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Δανία (-5 βαθμοί Κελσίου) αρκέστηκε να πει: «Ο καιρός θα είναι ο ίδιος και για τις δύο ομάδες».

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλντο Φερέιρα αρκέστηκε να πει: «Πάμε για τη νίκη».

Δηλώσεις έκανε και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ο οποίος ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος από τη μέχρι τώρα παρουσία του Παναθηναϊκού στη διοργάνωση.

«Θα παίξουμε για την τιμή μας. Είμαι απογοητευμένος από τη φετινή μας παρουσία και είναι η χειρότερη μου εμπειρία στη διοργάνωση. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε καλά εντός συνόρων. Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα, αλλά είναι λυπηρό που η ομάδα αποκλείστηκε τόσο νωρίς από το Champions League και το Europa League. Με την Κοπεγχάγη θέλουμε να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι».

Ροή Ειδήσεων