ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Συγκινεί με το μήνυμα στον αδερφό του, Θανάση - «Τα καταφέραμε»

Γιαννης Αντετοκούνμπο
Instagram

O Γιάννης Αντετοκούνμπο πρωταγωνίστησε στους πανηγυρισμούς στο Μιλγουόκι για το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ και έστειλε μήνυμα στον αδερφό του, Θανάση

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο πρωταγωνιστής στους πανηγυρισμούς στο Μιλγουόκι χθες, Πέμπτη, για το πρωτάθλημα του ΝΒΑ που επέστρεψε στην πόλη 50 χρόνια μετά τον προηγούμενο τίτλο.

Ο ίδιος φρόντισε να δώσει ένα ξεχωριστό σόου ακόμα και σουτάροντας… ελεύθερη βολή από την οροφή του κτηρίου που μετέφερε την ομάδα στους δρόμους του Μιλγουόκι.

«Είμαι περήφανος για την ομάδα, για τους συμπαίχτες μου. Βγήκαμε στο γήπεδο και παλέψαμε σκληρά. Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω ότι συμβαίνει αυτό. Προσπαθώ να ζήσω τη στιγμή με εσάς και τους συμπαίχτες μου» είπε αρχικά στη σύντομη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκδήλωση.

«Είναι τρελό που είμαστε πρωταθλητές και τα τρία αδέρφια που αγωνιζόμαστε στο ΝΒΑ. Αν μας το είχε πει κάποιος όταν ήμασταν παιδιά δεν θα το είχα πιστέψει. Ξέρω ότι ο πατέρας μου και η μητέρα μου είναι υπερήφανοι για εμάς» πρόσθεσε ο Αντετοκούνμπο και κατέληξε:

«Μιλγουόκι, τα καταφέραμε, είναι απίστευτο, τα καταφέραμε».

Λίγη ώρα αργότερα, δε, ανήρτησε μια φωτογραφία την οποία αφιέρωσε στον αδερφό του, Θανάση, γράφοντας στη λεζάντα: «Θανάση τα καταφέραμε και κανείς δεν μπορεί να μας το πάρει αυτό»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τι σκέφτονται στην κυβέρνηση μετά το Lockdown της Μυκόνου;