ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσιτσιπάς: Το ιδιαίτερο μήνυμά του για τις… λακούβες μετά την πρόκριση στους 4 του Australian Open

Τσιτσιπάς: Το ιδιαίτερο μήνυμά του για τις… λακούβες μετά την πρόκριση στους 4 του Australian Open
O Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε πανηγυρικά στους 4 του Australian Open και έστειλε μήνυμα στους αντιπάλους του
ΙΝΤΙΜΕ

O Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε πανηγυρικά στους 4 του Australian Open και έστειλε μήνυμα στους αντιπάλους του

Έτοιμος για άλλη μια συνάντηση με την ιστορία είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την άνετη, όπως αποδείχθηκε, επικράτησή του επί του Γιανίκ Σίνερ τον οποίο σάρωσε με 3-0 σετ και έτσι βρίσκεται πλέον ξανά – για τρίτη φορά στην καριέρα του – στους 4 του Australian Open.

Επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά και τελευταίο εμπόδιο για τον τελικό και τη μάχη για τον τίτλο είναι ένας εκ των Νταβίντ Μεντβέντεφ (νο2 στην παγκόσμια κατάταξη) και Αλιασίμο (νο9 στην παγκόσμια κατάταξη). Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή αλλά ακόμα δεν έχει «κλειδώσει» η ώρα.

Μετά τη νίκη του ο Στέφανος Τσιτσιπάς φρόντισε να στείλει διπλό μήνυμα στους αντιπάλους του. Αρχικά είπε «μένω ταπεινός, όλα αρχίζουν τώρα» ενώ στη συνέχεια έγραψε μια λέξη με συμβολισμό.

Ο Έλληνας τενίστας πλησίασε την κάμερα, όπως κάνει μετά από κάθε νικηφόρο του αγώνα και έγραψε στον φακό τη λέξη «Hoppipola», τον τίτλο, δηλαδή, από το τραγούδι ενός ισλανδικού ποπ-ροκ συγκροτήματος, των Sigur Ros που μεταφράζεται ως «πηδώντας στις λακκούβες».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε με μια σαρωτική εμφάνιση και 3-0 σετ τον Γιανίκ Σίνερ (6-4, 6-3, 6-2) σε κάτι περισσότερο από 2 ώρες αγώνα.

Εκτός από την πρόκρισή του στον ημιτελικό του Australian Open, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αύξησε τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 895.000 δολάρια Αυστραλίας, δηλαδή κατά 567.000 ευρώ.

Αν, δε, προκριθεί στον τελικό και κατακτήσει το πρώτο Grand Slam της καριέρας του θα πάρει περίπου 1.822.000 ευρώ ενώ αν αποκλειστεί στους 4 τότε θα φύγει από την Αυστραλία με επιπλέον 998.000 ευρώ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Australian Open: Ξανά στον ημιτελικό ο Τσιτσιπάς - Σάρωσε τον αντίπαλό του και περιμένει τον επόμενο

Τσιτσιπάς: Viral το βίντεο της «διάσωσης» ενός ball girl και ενός… εντόμου στο Australian Open