ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ευχαριστώ» από τον Σύλλογο Ελλήνων Παραολυμπιονικών σε κυβερνητικά στελέχη

«Ευχαριστώ» από τον Σύλλογο Ελλήνων Παραολυμπιονικών σε κυβερνητικά στελέχη

Με ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σύλλογος Ελλήνων Παραολυμπιονικών απευθύνει δημόσια ευχαριστώ σε κυβερνητικά στελέχη για το γεγονός ότι στέκονται αρωγοί των προσπαθειών του.

Αναλυτικά, με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, ο σύλλογος σημειώνει τα εξής:

«Σήμερα παραλάβαμε σετ από μπάλες Μπότσια και μπάλες Ποδοσφαίρου, δωρεά του Γενικού Γραμματέα του πρωθυπουργού, κου Γρηγόρη Δημητριάδη, και του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, κου Γιώργου Σταμάτη.

Η δωρεά αυτή θα αξιοποιηθεί για το Πρόγραμμα «Παραολυμπιακή Εκπαίδευση στα Σχολεία» του Συλλόγου μας, γεγονός που θα καταστήσει ευκολότερη και απολεσματικότερη τη δράση μας, αφού θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε αθλητικό υλικό στα σχολεία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κος. Δημητριάδης και ο κος. Σταμάτης στέκονται δίπλα μας, αρωγοί στις προσπάθειές μας», σημειώνουν στην ανάρτησή τους που συνοδεύεται από μια φωτογραφία από την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργου Σταμάτη, στους προπονητικούς χώρους.

«Βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό μας, συμβάλλοντας στην προαγωγή του Παραολυμπιακου αθλητισμού και ιδεώδους, καθώς και στη συμπερίληψη των αθλητών με αναπηρία.

Ως σύλλογος Ελλήνων Παραολυμπιονικών, λοιπόν, εκφράζουμε για τους ανθρώπους αυτούς, τις θερμές μας ευχαριστίες για την υλική και ηθική υποστήριξη στο έργο μας», καταλήγουν στην ανάρτησή τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr