ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παγκόσμιο Κύπελλο: Βάζουν ηθοποιούς να κάνουν τους ψεύτικους οπαδούς

Παγκόσμιο Κύπελλο: Βάζουν ηθοποιούς να κάνουν τους ψεύτικους οπαδούς

Κάτι περίεργοι τύποι με φανέλες της Αγγλίας δεν μοιάζουν και πολύ με Άγγλους.

Θυμάστε την ιστορία με τους οπαδούς-ηθοποιούς της Βόρειας Κορέας στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής; Ε, στο απίθανο Μουντιάλ του Κατάρ που έρχεται, αναμένονται ακόμα μεγαλύτερα ευτράπελα. Οι φήμες της χαμηλής προσέλευσης οπαδών στο πρώτο Μουντιάλ της Μέσης Ανατολής, μάλλον επιβεβαιώνονται από τα πρώτα ρεπορτάζ και αυτό δεν προκύπτει από τους άδειους δρόμους.

Οπαδοί κυκλοφορούν και μάλιστα με κασκόλ, χρώματα στο πρόσωπο, φανέλες κλπ, αλλά κάτι δεν πάει καλά με αυτούς τους οπαδούς. Σε ένα βίντεο που έγινε viral μέσω TikTok βλέπουμε κάποιους οπαδούς της πιο συμπαθούς loser ομάδας, αυτής της Αγγλίας να κάνουν «παρέλαση» στους δρόμους της Ντόχα, αλλα να μοιάζουν περισσότερο με τους εργάτες που μέχρι πρότινος έχτιζαν τα γήπεδα και τις υποδομές του Μουντιάλ. Τουλάχιστον ανήκουν στους εργάτες που επέζησαν από το κάτεργο των εργοταξίων.

Εκτός από δήθεν Άγγλους, μέχρι στιγμής έχουν εμφανιστεί και καλά Βραζιλιάνοι, μούφα Ισπανοί και ντεμέκ Πορτογάλοι. Ούτε τα πλακάτ με το μεγαλύτερο σύντομο ποδοσφαιρικό ανέκδοτο “It’s Coming Home” δεν κατάφερε να πείσει το έμπειρο μάτι των θεατών.

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr