ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχουμε και διεθνείς διαιτητές!

Έχουμε και διεθνείς διαιτητές!
Η λίστα των διεθνών διαιτητών που απέστειλε η FIFA στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και θα ισχύσει για το 2011 δεν συμπεριλαμβάνεi...

Η λίστα των διεθνών διαιτητών που απέστειλε η FIFA στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και θα ισχύσει για το 2011 δεν συμπεριλαμβάνει έναν η δύο αλλά… επτά Έλληνες διαιτητές.
Πρόκειται για τους :
Κάκο Αναστάσιο από τον σύνδεσμο Κέρκυρας, Κουκουλάκη Μιχαήλ από τον σύνδεσμο Ηρακλείου, Καλόπουλο Δημήτριο από τον σύνδεσμο Μακεδονίας, Παμπορίδη Βασίλειο του συνδέσμου Κιλκίς, Σπάθα Ηλία από τον σύνδεσμο Πειραιά, Τριτσώνη Σταύρο από την Αθήνας και τον Σιδηρόπουλο Αναστάσιο από τα Δωδεκανήσα.

Για την ίδια σεζόν διεθνείς βοηθοί ορίστηκαν οι: Μποζατζίδης Δημήτριος (Μακεδονίας), Σαραϊδάρης Δημήτριος (Μακεδονίας), Ακρίβος Χρήστος (Αθηνών), Βασιλειάδης Λεωνίδας (Μακεδονίας), Πάνου Χρήστος (Αιτωλοακαρνανίας), Τρύφωνας Σπυρίδων (Κέρκυρας), Ευθυμιάδης Δαμιανός (Πιερίας), Γκάγκας Δημήτριος (Λάρισας), Μπαλτάς Χρήστος (Αχαΐας), Τάτσης Δημήτριος (Ηπείρου).

Στην σχετική λίστα της FIFA συμπεριλήφθηκαν και τέσσερις γυναίκες διαιτητές. Πρόκειται για τις : Μήτση Ευθαλία (Πειραιά), Κασκαντίρη Ευγενία (Δυτ. Αττικής), Μπούμπουρη Κωνσταντίνα (Ευρυτανίας) και Λαμπαδαρίου Ελένη (Πειραιά).
Γυναίκες βοηθοί είναι οι: Κουρομπίλια Χρυσούλα (Καρδίτσας), Κουτσουμπού Παναγιώτα (Πειραιά), Γκόγκου Στυλιανή (Μακεδονίας), Φώσκολου Ουρανία (Πειραιά)

Ροή Ειδήσεων