ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Louis Vuitton το έχει ξανακάνει: «Ένωσε» Πελέ, Μαραντόνα και Ζιντάν

Louis Vuitton
Twitter: @LouisVuitton

Ο οίκος μόδας Luis Vuitton αποδεικνύει ότι έχει τον τρόπο του, ώστε να αφήνει το αποτύπωμα του και στο ποδόσφαιρο, καθώς πριν τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο, είχαν «ενωθεί» οι Ντιέγκο Μπαραντόνα, Πελέ και Ζινεντίν Ζιντάν. 

Η Louis Vuitton έφερε μαζί τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έστω κι αν οι δυο τους δεν συναντήθηκαν ποτέ!

Όπως έγινε γνωστό η φωτογραφία τους, όπου παίζουν σκάκι πάνω στις βαλίτσες του γαλλικού οίκου, ήταν αποτέλεσμα επεξεργασίας. Αυτό, βέβαια, δεν αλλάζει στο ελάχιστο τους συμβολισμούς και τη σημασία, καθώς οι δύο θρύλοι της μπάλας ετοιμάζονται να διεκδικήσουν το τρόπαιο στο τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας τους.

Η διαφημιστική καμπάνια, μάλιστα, ήταν τόσο πετυχημένη που η FIBA θέλησε να πράξει κάτι ανάλογο, βάζοντας στη θέση των Μέσι, Ρονάλντο τους ΛεΜπρον Τζέιμς και Μάικλ Τζόρνταν.

Η Louis Vuitton, όμως, δεν έκανε κάτι πρωτόγνωρο, καθώς έχει «ενώσει» και στο παρελθόν θρύλους της μπάλας. Συγκεκριμένα, ήταν το 2010 στο πλαίσιο του πρώτου Παγκοσμίου Κυπέλλου που έγινε στην Αφρική (βλ. Νότιος Αφρική).

Ήταν η συνάντηση της «Αγίας Τριάδας», όπως γράφτηκε τότε, καθώς Ντιέγκο Μαραντόνα, Πελέ και Ζινεντίν Ζιντάν συναντήθηκαν (στην πραγματικότητα) στο Café Maravillas στη Μαδρίτης, όπου έπαιξαν ποδοσφαιράκι και συζήτησαν (για τι άλλο;) για μπάλα και τα χρόνια τους στα γήπεδα. Τη φωτογράφιση επιμελήθηκε η Άνι Λίμποβιτς, η οποία επεξεργάστηκε και αυτή του 2022 με τους Ρονάλντο και Μέσι.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε επίσης:

Η αλήθεια πίσω από τη φωτογραφία Μέσι - Ρονάλντο για τη Louis Vuitton

Φωτογραφία Μέσι-Κριστιάνο: Οι συμβολισμοί και το παρασκήνιο της πόζας

Μέσι και Ρονάλντο έπαιξαν σκάκι πριν το Μουντιάλ για τη Louis Vuitton