MEDIA

Τηλεθέαση:Σάρωσε το Μουντιάλ την Κυριακή – Παρέσυρε σειρές και «Voice»

Τηλεθέαση:Σάρωσε το Μουντιάλ την Κυριακή – Παρέσυρε σειρές και «Voice»
AP

Τηλεθέαση: Το βράδυ της Κυριακής 27/11, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, στην πρώτη θέση βρέθηκε το Μουντιάλ με τον αγώνα Ισπανίας – Γερμανίας με ποσοστό 28,2%

Τα βράδια της Κυριακής, μέχρι πρότινος τουλάχιστον, είχαν το στίγμα της ελληνικής μυθοπλασίας. Οι σειρές έχουν αποδείξει ότι είναι ο μεγάλος νικητής της χρονιάς, όμως υπολόγιζαν… χωρίς το Μουντιάλ. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες της μεγάλης διοργάνωσης, που μεταδίδονται πλέον από την ελεύθερη τηλεόραση του ΑΝΤ1, έχουν φέρει πολλές αλλαγές στην κατάταξη.

Έτσι, το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, στην πρώτη θέση βρέθηκε ο αγώνας Ισπανίας – Γερμανίας με ποσοστό 28,2% στο σύνολο και 30,5% στο δυναμικό κοινό. Οι σειρές «Γη της Ελιάς» και «Μαύρο Ρόδο» στο MEGA ακολούθησαν σημειώνοντας μικρή πτώση στα νούμερά τους. Η «Γη της Ελιάς», από τις 21.00 έως τις 22.40, έκανε 25,5% στο σύνολο και 17,2% στο δυναμικό κοινό ενώ το «Μαύρο Ρόδο» -που πήρε το lead in- σημείωσε 25,1% στο σύνολο και 18,8% στους τηλεθεατές 18-54.

Σε αρκετές χαμηλές πτήσεις αρκέστηκε το «Voice». Το μουσικό σόου του ΣΚΑΪ, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό και κριτική επιτροπή τους Κωνσταντίνο Αργυρό, Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου, Πάνο Μουζουράκη, δεν αντιστάθηκε στον τυφώνα Μουντιάλ. Έκανε στο σύνολο 11,6% και στο δυναμικό κοινό μόλις 9,4%. Να σημειωθεί ότι, μέχρι τώρα προγραμματισμό, το πρότζεκτ θα ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο του 2023.

Η σειρά του OPEN «Κόκκινο Ποτάμι» έκανε 3,9% στο σύνολο και 4,8% στο δυναμικό κοινό, ενώ το σίριαλ της ΕΡΤ1 «Μια νύχτα του Αυγούστου» 2,7% και 2,1% αντίστοιχα. Η εκπομπή «Λάβα» του OPEN έκανε 3,9% στο σύνολο και 3,5% στους τηλεθεατές 18-54.

Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε πώς θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες μέχρι να τελειώσει το Μουντιάλ στις 18 Δεκεμβρίου και αν, μέρος των εν λόγω ποσοστών τηλεθέασης, θα παραμείνει στο κανάλι και μετά το τέλος της διοργάνωσης. Οι αγώνες, όπως φαίνεται πάντως, θα συνεχίσουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των φανατικών της στρογγυλής θεάς και θα βάλουν φρένο στους ανταγωνιστές και στην πορεία που σημείωναν.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

Έξι σειρές που μας καθηλώνουν τα βράδια της Δευτέρας – Τι θα δούμε

Σασμός Spoiler: Αργυρώ και Σταύρος φτάνουν στο αδιέξοδο

Η Γη της Ελιάς: Σήμερα ο γάμος του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης