ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κούπερ : «Έχουμε δικαίωμα στο όνειρο»

Κούπερ : «Έχουμε δικαίωμα στο όνειρο»
Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μετά την νίκη - πρόκριση του Άρη στους «32» της διοργάνωσης του Γιουρόπα Λιγκ έκανε τις εξής δηλώσεις:...

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μετά την νίκη - πρόκριση του Άρη στους «32» της διοργάνωσης του Γιουρόπα Λιγκ έκανε τις εξής δηλώσεις:
«Αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο που πίστεψε σε εμάς. Είχα πει ότι μπορεί να μην έχουμε πολλά από όσα διαθέτουν άλλες ομάδες του ομίλου, αλλά είχαμε δικαίωμα στο όνειρο. Παίρνω την κάθε μέρα ξεχωριστά. Σήμερα εγώ και οι παίκτες μου θα απολαύσουμε αυτήν τη μεγάλη πρόκριση. Δεν ξέρω αν γράψαμε ιστορία, σίγουρα όμως είμαστε ευτυχισμένοι για όσα κατορθώσαμε. Από αύριο θα σκεφτόμαστε το επόμενο ματς για την Σούπερ Λίγκα. Δεν έχω καμία προτίμηση για την ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.»

Όσον αφορά τον αγώνα πρόσθεσε:
«Ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο πέσαμε αδικαιολόγητα. Θα μπορούσε να μας τιμωρήσει η μπάλα, αλλά ευτυχώς δεν έγινε κάτι τέτοιο και τελικά πετύχαμε ακόμη ένα γκολ και πήραμε νίκη και πρόκριση.
Έχω ήδη κάνει μια πρώτη συζήτηση με τη διοίκηση για τα μεταγραφικά θέματα και μάλιστα έχουμε λάβει και ορισμένες αποφάσεις».

Ροή Ειδήσεων