ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να λυθούν οι παρεξηγήσεις

Να λυθούν οι παρεξηγήσεις
Τις προσωπικές τους σχέσεις ζήτησε από τους παίκτες του Παναθηναϊκού να εξομαλύνουν....

Τις προσωπικές τους σχέσεις ζήτησε από τους παίκτες του Παναθηναϊκού να εξομαλύνουν, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο τεχνικός των «πρασίνων» έχει διακρίνει πως δεν υπάρχει ομαδικότητα και αντί να δουλεύουν ως σύνολο, παίζουν ο καθένας για τον εαυτό του.

«Αυτό το διάστημα που είμαι στην ομάδα συζητούν όλοι για τα αποδυτήρια. Το κλίμα σε μία ομάδα πρέπει να είναι καλό για να προχωρήσει. Οι σχέσεις μεταξύ σας είναι κάτι που πρέπει να το λύσετε. Πάνω απ' όλα είναι η ομάδα, αλλά σε όλες τις δουλειές και σε όλες τις ομάδες καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί να είναι όλοι φίλοι μεταξύ τους. Δεν είναι απαραίτητο να είναι φίλοι μεταξύ τους, είναι όμως απαραίτητο για να πάει καλά να είναι όλοι μία ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει ο ένας να παίζει για τον άλλον και αυτό δεν το βλέπω» ήταν τα λόγια του προπονητή των νταμπλούχων Ελλάδος.

Ξεδιάλεγμα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού αναμένεται να κάνει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος θα αποφασίσει ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσει, σε συνδυασμό με τις μεταγραφές που θα γίνουν τον Ιανουάριο, ώστε να «χτίσει» την ομάδα ενόψει του δεύτερου γύρου.

Ποιοι φεύγουν

Οι πρώτοι προς αποχώρηση, αν όχι τώρα, το καλοκαίρι είναι οι Γκοβού, Γκαρσία και Πλεσί, οι οποίοι δεν έχουν δικαιολογήσει την απόκτησή του από τους «πράσινους». Θέμα υπάρχει και με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, ενώ ίσως το καλοκαίρι αποχωρήσει και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Ποιοι έρχονται

Στο μεταγραφικό κομμάτι πολύ κοντά, όπως όλα δείχνουν, στους πρωταθλητές βρίσκεται ο Πέτσκο, ενώ θεωρείται σίγουρη η απόκτηση και ενός μέσου. Στα χαφ του Παναθηναϊκού είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί κι ο Φάμπιο Ρόσεμπακ, αν το «τριφύλλι» συναινέσει στην πρόταση της Γκρέμιο για ανταλλαγή του Βραζιλιάνου με τον Γκάμπριελ. Στην ομάδα επιστρέφει ο Χρήστος Μελίσσης, αφού έλυσε το συμβόλαιό του με τη Μαρίτιμο, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο του Αντρέας Ίβανσιτς.

Ροή Ειδήσεων