Παρέμβαση Βασιλακόπουλου με αιχμές

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος συγκαλεί την προσεχή Δευτέρα σύσκεψη στα γραφεία της ΕΟΚ...

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος συγκαλεί την προσεχή Δευτέρα σύσκεψη στα γραφεία της ΕΟΚ με τη συμμετοχή του ΕΣΑΚΕ και των προέδρων των ΚΑΕ της Α1, αφήνοντας αιχμές κατά παικτών και προπονητών, τους οποίους αφήνει εκτός σύσκεψης.

Σε αυτή καλούνται ο ΕΣΑΚΕ και οι πρόεδροι των ΚΑΕ , προκειμένου να γίνει «μία ανοικτή συζήτηση, που θα πρέπει να αποτελέσει την αρχή ώριμης και ψύχραιμης σκέψης, ώστε να αντιμετωπιστεί η υπάρχουσα κατάσταση και να αποφευχθούν "κορώνες", που δημιουργούν στρεβλή εικόνα σε μία δύσκολη εποχή που χρειάζεται κοινή πορεία και αποφάσεις για να ξεπεραστεί», όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της ομοσπονδίας.

«Το μπάσκετ δεν είναι σε κώμα, όπως έσπευσαν κάποιοι να γενικεύσουν μια δύσκολη κατάσταση, με τα προβλήματα που όλοι γνωρίζουμε. Η ευκαιρία για τα ισοπεδωτικά συμπεράσματα δόθηκε από ανθρώπους του μπάσκετ, που χωρίς δεύτερες σκέψεις βάζουν τα χέρια τους να βγάλουν τα μάτια τους», τόνισε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Ωστόσο, αυτή την πρωτοβουλία του Γιώργου Βασιλακόπουλου είχε προαναγγείλει, πιθανώς εν αγνοία του, λίγες ώρες νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης, ο οποίος μιλώντας στον Sentra 103,3 επεσήμανε: «Μόνο με διάλογο σώζεται η κατάσταση, Να καθίσουμε σε ένα τραπέζι να συζητήσουμε. Υπάρχουν προτάσεις. Το μοντέλο του Πανιώνιου φέτος δείχνει ένα δρόμο για το πού πρέπει να στραφούν οι ομάδες, διότι δεν είναι δυνατό και οι 14 ομάδες της Α1 να κάνουν πρωταθλητισμό».