ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βραβεύτηκε ο Παναθηναϊκός

Βραβεύτηκε ο Παναθηναϊκός
Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», βράβευσε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (2/2), στο Ευγενίδειο Ίδρυμα...

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», βράβευσε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (2/2), στο Ευγενίδειο Ίδρυμα.
Στην «πράσινη» ΠΑΕ, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα, για την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη που παρέχει στο έργο και στις δραστηριότητες της Ένωσης.
Το βραβείο εκ μέρους του Παναθηναϊκού, παρέλαβε, ο Γ’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Τζόνι Βεκρής, από την Πρόεδρο της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, Δάφνη Οικονόμου.
Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και βοηθά περισσότερα από 5.000 παιδιά κάθε χρόνο.
Πρόκειται για μια ένωση δέκα μη-κερδοσκοπικών Μ.Κ.Ο., που εργάζονται για την ευημερία των παιδιών.
Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει κάθε μορφή βοήθειας σε παιδιά και νέους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα σε εκείνους που αντιμετωπίζουν τον κοινωνικό αποκλεισμό, την ενδο-οικογενειακή βία, χρόνιες ασθένειες, διανοητικές ή σωματικές αναπηρίες και την ασθένεια ή το θάνατο κάποιου μέλους της οικογενείας τους.
Η Ένωση παρέχει ψυχολογική, ηθική και οικονομική υποστήριξη και ενημερώνει το κοινό για θέματα σχετικά με τα παιδιά, μέσα από εκστρατείες ενημέρωσης και εκδηλώσεις για τη συγκέντρωση χρημάτων.
Επιπλέον, έχει θέσει σε λειτουργία τη «Γραμμή Βοήθειας 115 25 Μαζί για το Παιδί», μια δωρεάν γραμμή βοήθειας, στελεχωμένη από ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, που παρέχει συμβουλές και ατομικά ραντεβού κατόπιν αξιολόγησης, σε παιδιά, νέους και γονείς.