Θεοδωρίδης: «Μια χαρά είναι ο Αντώνης…»

Θεοδωρίδης: «Μια χαρά είναι ο Αντώνης…»

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Αντώνη Νικοπολίδη έδωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, αφήνοντας κι ανοικτό παράθυρο παραμονής του άλλοτε πορτιέρο της ομάδας στη θέση του πρώτου προπονητή.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM μίλησε ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού υποστήριξε πως ο Νικοπολίδης είναι άνθρωπος που δουλεύει σκληρά και έχει σοβαρότητα, συνεπώς του αξίζει να στηριχθεί. Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή του πως μπορεί να τα καταφέρει σε ρόλο πρώτου προπονητή, ενώ μίλησε τόσο για την αποχώρηση του Τοροσίδη όσο και για αυτή του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

«Προς το παρόν έχουμε προπονητή τον Αντώνη», είπε αρχικά ο Θεοδωρίδης και στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση αν μπορεί ο Νικοπολίδης να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, λέγοντας: «Φυσικά και μπορεί να ανταποκριθεί ως πρώτος. Γιατί να μην μπορεί να αντέξει; Μια χαρά είναι ο Αντώνης. Είναι ένα σοβαρό παιδί που δουλεύει σκληρά και αυτό τα λέει όλα. Εκτιμώ ότι δεν θα υπάρξει μέσα στις επόμενες δύο ημέρες νέος προπονητής. Προς το παρόν πάμε μια χαρά. Βλέπουμε».

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr