ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόβλημα με Λίνο

Πρόβλημα με Λίνο
Ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο νέο έκρυβε η σημερινή τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, πριν τον κρίσιμο πρώτο αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ...

Ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο νέο έκρυβε η σημερινή τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, πριν τον κρίσιμο πρώτο αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (17/2).
Ο Άλβες Λίνο στην διάρκεια του οικογενειακού διτέρματος σε μια διεκδίκηση της μπάλας, συγκρούστηκε με τον Έτο και έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τον πόνο στο δεξί του πόδι.
Ο Βραζιλιάνος προσπάθησε να δοκιμάσει το πόδι του, όμως οι πόνοι δεν υποχώρησαν. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες ώρες. Την θέση του στο σχήμα που δοκίμασε ο Χάβος πήρε ο Σακελλαρίου.

Στην προπόνηση συμμετείχε ο Βλάνταν Ίβιτς που χθες πονούσε στην μέση. Ο Σέρβος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ξεκινήσει βασικός αύριο (17/2).
Με την ομάδα προπονήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς και ο Βίκτορ Βιτόλο μετά από πολύ καιρό, δείχνοντας ιδιαίτερα ευδιάθετος. Βέβαια, ο Ισπανός βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας και μέσα από τις προπονήσεις θα φανεί πως αντιδρά το γόνατό του.