Παναθηναϊκός: Ετοιμάζεται για τον τελικό της... Δράμας

Παναθηναϊκός: Ετοιμάζεται για τον τελικό της... Δράμας

Η μέρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Άρη πλησιάζει, αλλά στον Παναθηναϊκό σκέφτονται μόνο το αυριανό ματς με τον ΚΑΟΔ.

Η ώρα για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και την πρώτη κούπα της χρονιάς πλησιάζει! Ο Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για τον τελικό της Κρήτης κόντρα στον Άρη, αλλά ακόμα δεν έχει στρέψει την προσοχή του στην αναμέτρηση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης! Και αυτό γιατί οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν να δώσουν έναν ακόμα αγώνα για την Α1 προτού ασχοληθούν με το Κύπελλο!

Ο Παναθηναϊκός αύριο το απόγευμα φιλοξενείται από τον ΚΑΟΔ με τον Αργύρη Πεδουλάκη και τους συνεργάτες του να έχουν ήδη κρούσει στους παίκτες τους το καμπανάκι του κινδύνου.

Ο ΚΑΟΔ είναι μία πολύ καλή και συγκροτημένη ομάδα που ειδικότερα στην έδρα της γίνεται ακόμα πιο δυνατή. Και αυτό σε συνδυασμό με τον... τελικό που πλησιάζει μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνο για τον Παναθηναϊκό!

Για τον λόγο αυτό ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει ζητήσει από τους παίκτες του να μην σκέφτονται τίποτα άλλο εκτός του ΚΑΟΔ έτσι ώστε να παραμείνουν στην κορυφή του πρωταθλήματος και να διατηρήσουν και την απόσταση ασφαλείας από τον δεύτερο Πανιώνιο και τον τρίτο Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» θα ολοκληρώσουν σήμερα την προετοιμασία τους για το ματς με τον ΚΑΟΔ και το απόγευμα θα ξεκινήσουν για την Δράμα!

Πηγή: onsports.gr