Παναθηναϊκός: Λεωφόρος… Ευρώπης

Παναθηναϊκός: Λεωφόρος… Ευρώπης

Έντονες είναι οι προσπάθειες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού προκειμένου να είναι έτοιμο το γήπεδο της Λεωφόρου για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας, εφόσον η ΠΑΕ εξασφαλίσει την αδειοδότηση από την UEFA.

Η διοίκηση των «πράσινων», όλο αυτό το διάστημα έχει ρίξει το... βάρος στην εξασφάλιση της αδειοδότησης από την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και ήδη έχουν έρθει σε συμφωνία με πρώην ποδοσφαιριστές που είχαν προσφύγει για τα δεδουλευμένα τους, με τον Σεμπάστιαν Λέτο να υπογράφει τελευταίος τον νέο διακανονισμό.

Ωστόσο, ένα ακόμα... κομμάτι που «καίει» τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού» είναι, σε περίπτωση που η ΠΑΕ εξασφαλίσει την πολυπόθητη άδεια από την UEFA, η ομάδα να δώσει τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στην φυσική της έδρα, την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, έχοντας παράλληλα εξασφαλίσει συμφωνία με το ΟΑΚΑ.

Όμως, ο χρόνος δεν είναι... σύμμαχος για τους «πράσινους», καθώς τον Μάιο αναμένεται να αρχίσουν τα έργα βελτίωσης στο «Απ. Νικολαΐδης» και δύσκολα θα έχουν ολοκληρωθεί σε διάστημα ενός τριμήνου, μια και θα προστεθούν εξέδρες και θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές και σε εσωτερικούς χώρους.

Πηγή: onsports.gr