Ολυμπιακός: Δίπλα στους μαθητές της Κεφαλονιάς

Ολυμπιακός: Δίπλα στους μαθητές της Κεφαλονιάς

Την πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός να καλύψει εξ ολοκλήρου τις ζημιές που υπέστησαν σχολεία στο Αργοστόλι και το Ληξούρι ανακοίνωσε ο Γιάννης Βρέντζος.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, στο περιθώριο της παρουσίασης των Ιβάν Μαρκάνο, Πελέ, Νέλσον Βαλντέζ και Ερνάν Πέρεζ που... αφίχθησαν τον Ιανουάριο στους Πρωταθλητές Ελλάδας αποκάλυψε την πρόθεση του διοικητικού ηγέτη των Πειραιωτών, για την στήριξη των μαθητών.

«Θα ήθελα πρώτα να ανακοινώσω κάτι σημαντικό. Όλοι ξέρουμε τι γίνεται στην Κεφαλονιά. Είμαστε συγκλονισμένοι. Έχουν σημειωθεί ανάμεσα στα άλλα και σοβαρές ζημιές σε σχολεία στο Ληξούρι και στο Αργοστόλι. Ο κ. Μαρινάκης αποφάσισε η ΠΑΕ Ολυμπιακός να καλύψει εξ ολοκλήρου τις ζημιές», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και πρόσθεσε: «Μεταφέραμε στην κυβέρνηση την επιθυμία του κ. Μαρινάκη για προσφορά 500 χιλ. ευρώ ώστε σύντομα να επιστρέψουν οι μαθητές στα σχολεία τους. Όταν πρόκειται για μαθητές, υπάρχει απόλυτη προτεραιότητα. Και η οικογένεια του Ολυμπιακού, οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση θα είναι δίπλα στο νησί με φυσική παρουσία και υλική συμπαράσταση».

Πηγή: onsports.gr