Κάμπελ: «Πρώτα το Μουντιάλ, μετά το… μέλλον»

Κάμπελ: «Πρώτα το Μουντιάλ, μετά το… μέλλον»

Ο Τζόελ Κάμπελ εμφανίστηκε χαρούμενος με την ως τώρα πορεία του στον Ολυμπιακό κι υποστήριξε πως έχει στόχο να κάνει ένα καλό Μουντιάλ και στη συνέχεια να αποφασίσει για το μέλλον του.

Ο Κοσταρικανός άσος μίλησε στην εφημερίδα «La Nacion» της πατρίδας του κι αναφέρθηκε στην παρουσία του στους «ερυθρόλευκους» αλλά και στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να τον αποκτήσει από την Άρσεναλ. Ο Κάμπελ ανέφερε πως νιώθει καλά με την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Μίτσελ και πως περιμένει το Παγκόσμιο Κύπελλο για να κάνει ένα καλό τουρνουά και στη συνέχει να αποφασίσει για το μέλλον του.

«Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ χαρούμενος εδώ στον Ολυμπιακό, όμως δεν έχω ξεκαθαρίσει τι θέλω να κάνω, πρώτα θέλω να τελειώσει η σεζόν, όπως ξεκίνησε όντας βασικός να παίξω καλά και να πάω στο Μουντιάλ που είναι πολύ σημαντικό για μένα, να κάνω ένα καλό Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά θα σκεφτώ το μέλλον μου», ήταν τα πρώτα λόγια του Κάμπελ ο οποίος πρόσθεσε:

«Νιώθω πολύ καλά στην Ελλάδα. Η εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο προπονητής είναι σημαντική και τα πολλά λεπτά συμμετοχής με κάνουν καλύτερο παίκτη. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θέλει να με κρατήσει σημαίνει ότι κάνω καλά τη δουλειά μου. Είναι χαρούμενοι απ' όσα έχω πετύχει τόσο εγώ όσο και η ομάδα. Ετσι προσπαθούν να αποκτήσουν τα δικαιώματα μου από την Αρσεναλ, από την οποία εν τέλει εξαρτάται η έκβαση της υπόθεσης. Οι επαφές μεταξύ της αγγλικής ομάδας και του Ολυμπιακού θα κρίνουν τη μεταγραφή».

Πηγή: onsports.gr