Αναστασίου: «Θέλαμε να δοκιμάσουμε αρκετά»

Αναστασίου: «Θέλαμε να δοκιμάσουμε αρκετά»

Ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός χρησιμοποίησε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου για να δοκιμάσει αρκετά πράγματα.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Είναι αυτό που τονίσαμε πριν τον αγώνα. Όταν κερδίζεις 4-0 μετά είναι δύσκολο,. Θέλαμε να δοκιμάσουμε πολλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχουμε καλή εικόνα. Παραμένουν κάποια προβλήματα που προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Είναι δύσκολη η συνέχεια και μας ενδιαφέρει να δούμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Για τη συνέχεια του Κυπέλλου: «Στόχος είναι σε όποια διοργάνωση μετέχουμε να πηγαίνουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Ο Τάκης Σπυρόπουλος τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχει ως στόχο να φτάσει στον τελικό και να κατακτήσει το Κύπελλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Ο Ολυμπιακός Βόλου ήθελε περισσότερο το παιχνίδι. Το ότι είχαμε εξασφαλίσει την πρόκριση δεν σήμαινε τίποτα. Έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ήταν θέμα αυτοσυγκέντρωσης. Αν είχαμε μπει πιο σοβαρά, θα είχαμε πάρει και το αποτέλεσμα.

Μου ζήτησε ο προπονητής να παίξω πιο μπροστά. Τη ξέρω αυτή τη θέση, αλλά όσο θα παίζω περισσότερο θα νιώθω καλύτερα. Έχουμε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα πάρουν ευκαιρίες σε αυτά τα παιχνίδια και εκεί αποδεικνύουν την αξία τους.

Πηγή: onsports.gr