Ατρόμητος: Διευκρινήσεις για το κλάμα του Μπάλλα

Ατρόμητος: Διευκρινήσεις για το κλάμα του Μπάλλα

Δεν έκλαψε ο Παναγιώτης Μπάλλας για το πέναλτι που έκανε, αλλά επειδή συμμετείχε στη φάση που προκάλεσε την ισοφάριση του Ολυμπιακού.

Αυτό ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ατρόμητος, Παύλος Κατώνης, στον Sentra 103,3 fm.

«Το κλάμα του Παναγιώτη (σ.σ. Μπάλλα) δεν είναι κλάμα αποδοχής, ενώ επίσης ουδέποτε είπε σε συμπαίκτη του (σ.σ. τον Ελίνι Δημούτσο) ότι είναι πέναλτι, όπως γράφτηκε. Πρόκειται για το κλάμα ενός παιδιού - που είναι από τα 14 του χρόνια στην ομάδα – για τη συμμετοχή σε μία φάση που στάθηκε η αιτία του αποκλεισμού από τον Ολυμπιακό. Επαναλαμβάνω δεν είναι κλάμα αποδοχής του πέναλτι. Είχε τύψεις για τη φάση του πέναλτι, όχι γιατί έγινε αλλά διότι ήταν η αφορμή. Πρέπει να το πιστέψτε τε. Μου μίλησε μέσα από την καρδιά του», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο Παύλος Κατώνης είπε: «Η σωστή συμπεριφορά των παικτών μας απέναντι στο διαιτητή δεν σημαίνει ότι αποδέχτηκαν το πέναλτι. Υπάρχει πρωτάθλημα και υπήρχε ο κίνδυνος να φάμε κάρτες».

Ακόμη ερωτώμενος για το ότι ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, μίλησε για «εύκολο πέναλτι» και όχι για ανύπαρκτο απάντησε: «Ο πρόεδρος της ομάδας δεν μεμψιμοιρεί. Οποιαδήποτε διαμαρτυρία την κάνει στα αρμόδια όργανα. Το χειρίζεται ο ίδιος και αύριο (σ.σ. Παρασκευή 14/2) θα απευθυνθεί στην ΚΕΔ και την ΕΠΟ».

Πηγή: onsports.gr