Ολυμπιακός: «Ό,τι πετάμε, το παίρνουν»

Ολυμπιακός: «Ό,τι πετάμε, το παίρνουν»

Η διοίκηση του Ολυμπιακού απάντησε για το γεγονός ότι η ΑΕΚ προσέλαβε τον Νίκο Καραούζα που ήταν στο παρελθόν υπεύθυνος μάρκετινγκ της ομάδας.

Συγκεκριμένα από την πλευρά της διοίκησης του Ολυμπιακού αναφέρεται πως: «Παρακολουθούμε μια ακόμα κακοστημένη φαρσοκωμωδία με εμπνευστή τον Δημήτρη Μελισσανίδη που φαίνεται ότι είναι κολλημένος στη λογική του «σαλταδόρου» και του σαλτιμπάγκου, που είχε και έχει σε όλη την πορεία της ζωής του.

Μια πορεία που είχε στάσεις σε φυλακές, σε δικαστήρια και είναι... διανθισμένη με εκβιασμούς, με λαθρεμπόριο, δωροδοκίες, συνεχείς απειλές κατά της ζωής ανθρώπων, ξυλοδαρμούς, πυροβολισμούς.

Αυτή τη φορά και ο ίδιος ο κύριος Μελισσανίδης (τον οποίο δε βοηθούν ούτε ο χαρακτήρας του ούτε η μόρφωση του) και οι τριγύρω του, ξεπέρασαν και τα όρια της γελοιότητας, αφού παρουσιάζουν ως σπουδαία «μεταγραφή» και «αρπαγή» από τον Ολυμπιακό, την συνεργασία τους με ένα πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το οποίο είχε απολυθεί και αποζημιωθεί από τις 21 Ιανουαρίου!

Το μόνο πράγμα που μπορεί να «αρπάξει» από τον Ολυμπιακό ο κύριος Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του, είναι τα σκουπίδια από τους κάδους που βρίσκονται έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έξω από το Καραϊσκάκη...».

Πηγή: onsports.gr