Η οικογένεια Γιαννακόπουλου στο πλευρό του «τριφυλλιού»

Η οικογένεια Γιαννακόπουλου στο πλευρό του «τριφυλλιού»

Ο Παναθηναϊκός είναι πανέτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και από τα επίσημα δεν θα μπορούσε να λείψει η οικογένεια που έχει δώσει τα πάντα για να τον φτάσει στην κορυφή

Αυτό το ματς, του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, είναι υπόθεση όλων. Είναι υπόθεση του κόσμου, είναι υπόθεση των προπονητών, είναι υπόθεση των παικτών. Όλος ο Παναθηναϊκός είναι ενωμένος όπως ποτέ άλλοτε και αποφασισμένος να κάνει την αντεπίθεσή του, απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό του και μάλιστα σε... πανευρωπαϊκό επίπεδο. Από αυτό το τεράστιο και ιστορικό ραντεβού της ομάδας δεν θα μπορούσε να λείψει η οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Η οικογένεια που όλα αυτά τα χρόνια, δίνει και κάνει τα πάντα προκειμένου να κάνει τον Παναθηναϊκό την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης. Στα επίσημα του κλειστού των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων είναι ο ιστορικός ηγέτης της ΚΑΕ Παύλος Γιαννακόπουλος και λίγο πιο πέρα ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που εδώ και ενάμιση χρόνο έχει πάρει τα ηνία από τον πατέρα του και βαδίζει στα ίδια... χνάρια.

Μαζί τους και ο Θανάσης, αλλά και ο Κώστας Γιαννακόπουλος οι οποίοι δεν χάνουν ματς της αγαπημένης τους ομάδας. Ειδικά αν αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός.

Πηγή: onsports.gr