Ράιτ: «Τα πάντα για να κερδίζουμε» (photos+videos)

Ράιτ: «Τα πάντα για να κερδίζουμε» (photos+videos)

Ο Ζακ Ράιτ, όπως γράψαμε και προηγουμένως βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός γκαρντ αφίχθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» συνοδευόμενος από τη σύζυγο και το παιδί του, όντας γεμάτος όρεξη να βοηθήσει το «τριφύλλι» να πετύχει τους στόχους του.

 

Αμέσως μετά το αεροδρόμιο, ο Ράιτ αναχώρησε ώστε να κάνει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις ενώ το απόγευμα αναμένεται να δώσει το «παρών» στην προπόνηση της ομάδας στο ΟΑΚΑ.

«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία αυτή που μου παρουσιάζεται καθώς ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους και συνέχισε: «Ο Παναθηναϊκός διαθέτει ήδη ένα εξαιρετικό σύνολο. Ήρθα για να τον βοηθήσω. Διαθέτει μεγάλους παίκτες, όπως ο Διαμαντίδης και ο Ούκιτς. Όπως γνωρίζω ο Ούκιτς αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τραυματισμών γι’ αυτό και ήρθα, ώστε να παίξω σημαντικό ρόλο για την ομάδα. Ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση για μένα να έρθω στον Παναθηναϊκό. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει από τη θητεία μου στο Ρέθυμνο».

Διαβάστε περισσότερα και δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο στο Onsports.gr