Πλατινί: «Ξέρουμε τι γίνεται με τα στημένα»

Πλατινί: «Ξέρουμε τι γίνεται με τα στημένα»

Λίγο πριν αναχωρήσει από την Ελλάδα, ο Μισέλ Πλατινί υποστήριξε πως η UEFA έχει πλήρη γνώση του τι γίνεται με τα στημένα παιχνίδια ενώ αναφέρθηκε στις συνομιλίες που είχε με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, και τους Μαρινάκη, Σαββίδη, Μελισσανίδη και Βαρδινογιάννη

 

Ο πρόεδρος της UEFA ήταν από την Πέμπτη (20/02) στην Ελλάδα και αφού βρέθηκε στην Τούμπα για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα, συναντήθηκε με τον Ιβάν Σαββίδη, και στη συνέχεια βρέθηκε στην Αθήνα όπου είχε κύκλο επαφών με παράγοντες της πολιτικής και ποδοσφαιρικής ζωής του τόπου. Την αρχή έκανε το ραντεβού του Μισέλ Πλατινί με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ενώ ακολούθησε η – τυχαία – συνάντησή του με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Βαρδινογιάννη. Τέλος, ο πρόεδρος της UEFA είχε συνάντηση και με τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, και πριν αναχωρήσει από την Ελλάδα προχώρησε σε δηλώσεις.

Ο Μισέλ Πλατινί αναφέρθηκε στα ζητήματα που συζήτησε με τον πρωθυπουργό της χώρας, λέγοντας πως η επίσκεψή του έγινε κυρίως λόγω της ανάληψης της προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα, ενώ μίλησε και για τα προβλήματα που απασχολούν συνολικά τον χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο πρόεδρος της UEFA τόνισε πως στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία γνωρίζουν πολύ καλά τι ακριβώς γίνεται στο θέμα των στημένων αγώνων, το πώς μπορεί να καταπολεμηθεί το πρόβλημα και υπογράμμισε ότι με χαρά θα επισκεπτόταν ξανά τη χώρα μας.

Διαβάστε τις δηλώσεις του προέδρου της UEFA, στο Οnsports.gr