Θ. Γιαννακόπουλος: «Υπέρ του Βοτανικού»

O Θανάσης Γιαννακόπουλος για μια ακόμα φορά εξέφρασε την πεποίθηση του να γίνει το νέο γήπεδο του...

O Θανάσης Γιαννακόπουλος για μια ακόμα φορά εξέφρασε την πεποίθηση του να γίνει το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Ομόφωνα υπέρ του είναι και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη το οποίο και συνεδρίασε σήμερα.
Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, ο οποίος έδωσε το παρών στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη τάχθηκε ανεπιφύλακτα υπέρ της λύσης του Βοτανικού για την ανέγερση του νέου γηπέδου.

«Ήμουν υποχρεωμένος να έρθω να ενημερώσω το διοικητικό συμβούλιο για την απόφαση που έχει πάρει η ΠΑΕ να καταγγείλει τη σύμβαση με το Δήμο. Κάναμε μια διεξοδική συζήτηση και προχωρήσαμε σε ορισμένα συμπεράσματα για το καλό του Παναθηναϊκού που πρέπει να είναι ενιαίος και αδιαίρετος»,
τόνισε μετά τη συνεδρίαση ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και πρόσθεσε:
«Θεωρώ ότι η καλύτερη λύση είναι ο Βοτανικός. Έχουμε επικεντρωθεί εκεί επί σειρά ετών και επομένως είναι μια λύση που μπορεί να γίνει το συντομότερο δυνατό. Όσοι ασχολούμαστε με τον Παναθηναϊκό βάζουμε πάνω από όλα το συμφέρον του. Και το συμφέρον του συλλόγου αυτή τη στιγμή είναι να βρει το σπίτι του και να στεγάσουμε όλα τα τμήματά μας μαζί.»