Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Πανιώνιο

Ο Ηλίας Λιανός είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος. Τα σοβαρά...

Ο Ηλίας Λιανός είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος. Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανάγκασαν το μεγαλομέτοχο, Κώστα Τσακίρη, να επισπεύσει τις διαδικασίες και να μην περιμένει την γενική συνέλευση στις 16 Νοεμβρίου, ώστε να ανακοινωθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο. Έτσι τη θέση του Γιώργου Κιντή (που παραιτήθηκε την περασμένη βδομάδα) πήρε ο Ηλίας Λιανός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Εχει συγκληθεί από την προηγούμενη εβδομάδα Γενική Συνέλευση για τις 16/11/2010 (το νωρίτερο δυνατό που γινόταν νομικά) με σκοπό την πλήρη αλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου.

Επειδή ωστόσο τα θέματα του συλλόγου χρειάζονται επείγουσα αντιμετώπιση τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε διοικητικό-οικονομικό επίπεδο και με δεδομένη τη μεγάλη αγωνία που όλοι μας στον Πανιώνιο βιώνουμε για την άσχημη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας, ορίζεται από σήμερα το νέο διοικητικό σχήμα:

Πρόεδρος: Ηλίας Λιανός

Αντιπρόεδρος - Υπευθ. Αγωνιστικού Τμήματος: Λάζαρος Καμπανόπουλος

Αντιπρόεδρος - Υπευθ. Διοικητικού / Οικονομικού Τμήματος: Γιώργος Ζερβακάκος

Μέλη: Δημήτρης Ναλιτζής, Γιάννης Παρισινός, Στέλιος Αποσπόρης, Μενέλαος Δημητρίου. Αλέξανδρος Χαριτάκης, Χρήστος Σβωλόπουλος, Κωστας Γιαννακόπουλος, Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Οι παραπάνω αποτελούν το νέο Δ.Σ. του Πανιωνίου ΓΣΣ ΠΑΕ, έχοντας την πλήρη εξουσιοδότηση και οικονομική στήριξη του μεγαλομετόχου, ο οποίος δε θα συμμετέχει στη λήψη αποφάσεων.»