Στηρίζει του παίκτες του ο Κούπερ

Απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο του Άρη μετά τον αποκλεισμό της ομάδας στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ...

Απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο του Άρη μετά τον αποκλεισμό της ομάδας στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ αποφάσισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους στην προπόνηση της ομάδας.
Ο Αργεντινός τεχνικός της ομάδας προσπάθησε να στηρίξει ψυχολογικά τους παίκτες του ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα.
Ο Κούπερ σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές τους δήλωσε:
«Πρέπει να πάμε να νικήσουμε τον Ατρόμητο οπωσδήποτε. Είναι το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας και θα γίνει μέσα στο γήπεδό μας. Δεν μπορούμε να μείνουμε στο ματς του Κυπέλλου με τα Τρίκαλα. Πρέπει να νικήσουμε το Σάββατο για μας αλλά και για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, που τον πικράναμε. Δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα. Να σηκώσουμε το κεφάλι και να μην μείνουμε σε μια αποτυχία».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αθηνών δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας και ο τιμωρημένος Μίσελ Γκαρμπίνι, ενώ ο Σάκης Πρίττας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στον αγώνα είναι αμφίβολη.