ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναστασίου: «Συνεχίζουμε μαζί»

Αναστασίου: «Συνεχίζουμε μαζί»

Καμία πρόθεση να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό δεν έχει ο Γιάννης Αναστασίου παρά την πρόταση που του έγινε από την Γκενκ

Ο 41χρονος τεχνικός ενημέρωσε αργά το βράδυ της Δευτέρας (18/8) τον Γιάννη Αλαφούζο ότι επικοινώνησαν άνθρωποι της βέλγικης ομάδας με τον ίδιο και του εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους.

Μάλιστα αναγνωρίζοτνας ότι ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» τον επέλεξε πέρσι το καλοκαίρι και τον στήριξε στις δύσκολες στιγμές που υπήρξαν, αποφάσισε να μην συζητήσει καν το ενδεχόμενο μετακόμισής του στο Βέλγιο.

Ο Αλαφούζος τόνισε στον Αρτινό προπονητή ότι είναι πολύ τιμητικό για τον σύλλογο να ζητούν ξένες ομάδες τον κόουτς, ενώ ξεκαθάρισε ότι άπαντες στηρίζουν και πιστεύουν στο έργο του Αναστασίου και υπάρχει τριετές συμβόλαιο που βρίσκεται σε ισχύ.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε σήμερα (19/8) στους ποδοσφαιριστές του, γνωστοποιώντας τους ότι δεν πρόκειται να πάει πουθενά.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του: «Επειδή θα διαβάσετε διάφορα να ξέρετε ότι συνεχίζουμε μαζί και σας θέλω απόλυτα συγκεντρωμένους στα παιχνίδια που ακολουθούν».

Πηγή: onsports.gr