ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρης: Χάος λόγω Σκόρδα!

Άρης: Χάος λόγω Σκόρδα!

Κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ από οπαδούς – Άρνηση του ΑΣ να παραχωρήσει το «Κλεάνθης Βικελίδης» στη νέα διοίκηση – Προ της εξόδου ο Καλαϊτζίδης

Αλυσιδωτές είναι οι αντιδράσεις στον Άρη ύστερα από την απόφαση του Ειρηνοδικείου να ορίσει διοίκηση Σκόρδα στην ΠΑΕ. Με την γνωστοποίηση της απόφασης, που αλλάζει τα δεδομένα για την ομάδα και την κρατάει στη Football League, οι οπαδοί ανέλαβαν δράση καθώς προχώρησαν σε κατάληψη των γραφείων της ΠΑΕ εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά τους για όσα λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ώρες στους «κίτρινους».

Επίσης, από την πλευρά του Ερασιτέχνη, όπου επικρατεί η ίδια άποψη με αυτή των οπαδών, υπάρχει πρόθεση για.. λουκέτο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Όπως αναφέρεται οι ιθύνοντες του ΑΣ εμφανίζονται διατεθειμένοι να μην παραχωρήσουν τις γηπεδικές εγκαταστάσεις στη νέα διοίκηση της ΠΑΕ, ύστερα από το «όχι» του Ειρηνοδικείου στη δική τους αίτηση.

Τέλος, αναφορικά με τα αγωνιστικά, σε αναταραχή φαίνεται πως βρίσκεται και το ποδοσφαιρικό τμήμα, που επηρεάζεται άμεσα από τα ανωτέρω. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να έχει αποφασίσει την αποχώρησή του από την ομάδα, κάτι που θα ανακοινώσει και στους παίκτες στην απογευματινή προπόνηση.

Πηγή: onsports.gr