ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΟΦΗ: Μίλησε με Ντελ Πιέρο ο Γκατούζο!

ΟΦΗ: Μίλησε με Ντελ Πιέρο ο Γκατούζο!

Το όνομα του κρητικού συλλόγου αναφέρθηκε σε συνομιλία που είχαν οι άλλοτε συμπαίκτες στην εθνική Ιταλίας

Μπορεί να πρόκειται για περίπτωση που φαντάζει αδύνατη και μοιάζει με... θαύμα, αλλά ο καθένας δύναται να ονειρεύεται το καλύτερο για την ομάδα του. Κάπως έτσι μοιάζει να σκέφτονται οι φίλοι του ΟΦΗ από τη στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας η επικοινωνία του Τζενάρο Γκατούζο με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Οι δυο Ιταλοί, που έχουν συνυπάρξει στο ρόστερ της «Σκουάντρα Αζτούρα», διατηρούν άριστες σχέσεις και έχουν συχνή επικοινωνία. Αναφορικά λοιπόν με την τελευταία εξέλιξη που έχει επιφέρει μια... ευχάριστη αναστάτωση στις τάξεις των φίλων του ΟΦΗ, θα πρέπει να σημειωθεί πως επί της ουσίας δεν υπάρχει θέμα Ντελ Πιέρο.

Ο «Μέγας Αλέξανδρος» σε τηλεφωνική του συνομιλία με τον «Ρίνο», δέχτηκε από τον δεύτερο την πρόταση να φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ, σαν κάτι που μπορεί με άνεση να ακουστεί εν μέσω μια τηλεφωνικής συνομιλίας. Φυσικά, για να γίνει πράξη το... όνειρο θα πρέπει ο Ντελ Πιέρο να αφήσει στην άκρη το οικονομικό και να βάλει πάνω απ' όλα το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γκατούζο και να πειστεί από τον συμπατριώτη του να δοκιμάσει την εμπειρία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πηγή: onsports.gr