ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναστασίου: «Άμεση βελτίωση»

Αναστασίου: «Άμεση βελτίωση»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε στους παίκτες του στην προπόνηση της Δευτέρας (15/09) και ζήτησε άμεση βελτίωση και αφύπνιση ενόψει των υποχρεώσεων που ακολουθούν.

Ναι μεν ο Παναθηναϊκός έχει κάθε δικαίωμα να φωνάζει για το έγκλημα του Τριτσώνη στη φάση του 9' στον αγώνα με την Καλλονή, όμως, δεν είχε και την απαιτούμενα καλή εμφάνιση, με αποτέλεσμα την ήττα. Ο Γιάννης Αναστασίου ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος από την παρουσία των ποδοσφαιριστών του και από το γεγονός ότι δεν μετουσίωσαν σε γκολ τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, με αποτέλεσμα στην ομιλία του στην προπόνηση της Δευτέρας (15/09) να... γκαζώσει και να ζητήσει από όλους άμεση βελτίωση και αλλαγή της κακής εικόνας που παρουσιάζουν στα τελευταία ματς.

«Δεν ήταν εικόνα αυτή. Πρέπει όλοι να δουλέψουμε περισσότερο και να βελτιωθούμε άμεσα. Ακολουθούν πολύ σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια. Ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του. Για ακόμη ένα παιχνίδι χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και το πληρώσαμε. Από την αρχή της χρονιάς δουλεύουμε σε αυτό το κομμάτι, όμως, κάνουμε τα ίδια λάθη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Επίσης θέλω να αναφερθώ και σε κάτι ακόμη που με ενόχλησε. Πέσαμε στην παγίδα του αντιπάλου. Έκαναν καθυστερήσεις με κάθε τρόπο και εμείς χάσαμε την ηρεμία μας. Είναι ανεπίτρεπτο αυτό. Γεμίσαμε νεύρα και δεν είχαμε καθαρό μυαλό, ώστε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να μην ξαναγίνει».

Πηγή: onsports.gr