Τσιώλης: «Ο χρόνος είναι υπέρ της Εθνικής»

Τσιώλης: «Ο χρόνος είναι υπέρ της Εθνικής»

Στο χέρι της Εθνικής είναι η πρόκριση στο EURO 2016, όπως επισήμανε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σάκης Τσιώλης. «Ο χρόνος είναι υπέρ της ομάδας», τόνισε. Τι είπε για τον Ρανιέρι και τα νέα παιδιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Εθνική Ελλάδος δε θα γυρίσει ξανά στα πέτρινα χρόνια, οι ποδοσφαιριστές μας έχουν παραστάσεις κι έχουν ξεφύγει από εκεί, είναι μια κακή περίοδος και δεν είχαμε τον χρόνο για να κάνουμε κάτι καλύτερο, αυτό αποδεικνύεται και από τις διαφορετικές ενδεκάδες που είχαμε στα τρία αυτά παιχνίδια».

Για το σύστημα ενάντια στη Β. Ιρλανδία

«Ξαφνιαστήκαμε όλοι από το σύστημα της Εθνικής, αυτό το κάνεις με την προϋπόθεση πώς οι παίκτες ξέρουν να το εφαρμόσουν, το πρόβλημα το μεγάλο ήταν ο χρόνος».

Για τον Κλαούντιο Ρανιέρι

«Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να φταίει ο Ρανιέρι, σε ατομικό επίπεδο είχαμε τεράστια προβλήματα και οι δηλώσεις του Τοροσίδη δείχνουν κάτι, αγχωθήκαμε, πιεστήκαμε και βγήκαν προς τα έξω τα προβλήματα».

Για την υπόθεση πρόκριση

«Και οι παίκτες είναι το ίδιο υπεύθυνοι, αν είχαμε πάρει το ματς με την Ρουμανία τα πράγματα θα ήταν καλυτέρα, ο χρόνος είναι υπέρ της εθνικής γιατί έχει ποιότητα και εμπειρία. Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει για την πρώτη θέση αλλά για την δεύτερη και την τρίτη δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμα».

Για το θετικό στοιχείο που είδε

«Το θετικό σε όλη την υπόθεση ήταν τα καινούρια παιδία, με την είσοδο του Κονέ μπορεί να γίνει μια δυνατή τετράδα στο κέντρο, θα γυρίσει και ο Χολέβας και θα βοηθήσει. Είναι μια δύσκολη περίοδος και δε μας βγήκε τίποτα».

Για το αν ταιριάζουν στην Εθνική τα εκτός έδρας ματς

«Έχει αλλάξει το στυλ της Εθνικής δεν μπορεί πια να παίξει το παιχνίδι της υπομονής που χτυπούσαμε στην κόντρα».