Μπάγεβιτς: «Πολλά χρόνια στην ΑΕΚ ο Δέλλας»

Μπάγεβιτς: «Πολλά χρόνια στην ΑΕΚ ο Δέλλας»

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς υποστήριξε πως ο Τραϊανός Δέλλας θα μείνει για αρκετά χρόνια στην ομάδα.

Στην εκπομπή του ΟΤΕ TV, «Ώρα Ελλάδας» μίλησε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς. Εκεί ο Σερβοέλληνας εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Τραϊανό Δέλλα.

«Ο Τραϊανός πέρασε μια χρονιά που ήταν λίγο δύσκολη. Τώρα αρχίζει η δεύτερη με το καλό. Είναι και πιο ελεύθερος, θα έλεγα, πιο θετικός. Έρχεται εκεί που χρειάζεται, φτιάχνει αυτά που θέλει, αυτά που σκέφτεται. Τα περνάει στα παιδιά πολύ καλά και ωραία. Θα δούμε. Πιστεύουμε, ότι ο Τραϊανός θα έχει μέλλον σε εμάς για πολλά χρόνια», τόνισε ο Μπάγεβιτς, ενώ σε ερώτηση αν η ΑΕΚ σκοπεύει να ρίξει το βάρος της σε Έλληνες ποδοσφαιριστές, επεσήμανε:

«Έτσι είναι. Εμείς θέλουμε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες. Έχουμε τώρα και δική μας ακαδημία, που θα προσπαθήσουμε κι από την επόμενη χρονιά να βγάζουμε σιγά - σιγά παίκτες. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Και πιστεύω, ότι η ΑΕΚ έχει μεγάλο μέλλον από αυτή την πλευρά. Να πάρει παίκτες, να τους φτιάξει, να παίζουν. Αυτό είναι που θέλουμε».