Καρέλης: «Είμαστε Παναθηναϊκός και παίζουμε για τη νίκη»

Καρέλης: «Είμαστε Παναθηναϊκός και παίζουμε για τη νίκη»

Ο Νίκος Καρέλης υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός σε κάθε αναμέτρηση πρέπει να μπαίνει στο γήπεδο με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova

Για την εμπειρία του με την Εθνική ομάδα: «Ήταν μια ωραία εμπειρία αν και δεν πήγε όπως θα ήθελα. Δώσαμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, όμως δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Τώρα το ξεχνάμε αυτό και επιστρέφουμε στην ομάδα μας και κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για το γκολ που σημείωσε με την Εθνική: «Ήμουν πολύ χαρούμενος όμως θα ήθελα να έρθει και μια νίκη με αυτό το γκολ, γιατί όλη η ομάδα προσπάθησε για το καλύτερο, ανεξάρτητα από το ποιος έβαλε το γκολ και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».

Για το αν μπορεί να ελπίζει η Εθνική: «Εννοείται, το ξαναείπα. Είμαστε αισιόδοξοι, θα δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε και από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στον αγώνα με τα Ν. Φερόε. Από εκεί και πέρα θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για το αν επηρεάζει τον Παναθηναϊκό η διακοπή του πρωταθλήματος: «Μας βοήθησε η διακοπή για να δουλέψουμε κάποια πράγματα και μας έδωσε το χρόνο να το κάνουμε. Αυτές τις μέρες που απομένουν θα δουλέψουμε περισσότερο για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού που περιμένει στη συνέχεια: «Έχουμε δουλέψει σε συγκεκριμένους τομείς. Θα μπούμε στο γήπεδο να δώσουμε τα πάντα, γιατί πρέπει να πάρουμε βαθμούς και να ενισχυθούμε ψυχολογικά επειδή ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένα όλα τα παιδιά και να κάνουμε αυτά που πρέπει».

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: «Θα παίξει ένα κλειστό παιχνίδι ο ΟΦΗ, εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αντεπιθέσεις και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Έχουν καλή ομάδα, όμως θα δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε γιατί είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε αγώνα».

Για τα ματς με PSV και Ολυμπιακό: «Είναι δύσκολο το πρόγραμμα που ακολουθεί, όμως σκεφτόμαστε πρώτα τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Έχουμε στο μυαλό μας και αυτά τα παιχνίδια, όμως προέχει να είμαστε συγκεντρωμένοι την Κυριακή».

Για το αν αυξάνονται οι απαιτήσεις για τον ίδιο: «Εννοείται. Πρέπει να δουλέψω σκληρά, να έχω το κεφάλι χαμηλά και να ακούω τις οδηγίες του προπονητή».