Πρώτη συγκέντρωση για την Κέρκυρα

«Παραμονή στη Σούπερ Λίγκα». Αυτός είναι ο στόχος για την ομάδα της Κέρκυρας δια στόματος Μπόζινταρ Μπάντοβιτς...

«Ξεκινάμε μια νέα χρονιά, με τον ίδιο στόχο που είχαμε και πέρυσι. Στόχος μας, λοιπόν, είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στη κατηγορία, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά».
Αυτός είναι ο στόχος για την ομάδα της Κέρκυρας δια στόματος Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Ο προπονητής των «Φαιάκων», στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα σεζόν, πρόσθεσε ότι ο ίδιος θα κριθεί από το αποτέλεσμα.
Λίγο νωρίτερα παρουσίασε τους συνεργάτες του στις προπονήσεις. Βοηθός του είναι ο Βασίλης Ξάνθος, προπονητής τερματοφυλάκων ο Βαγγέλης Φιλλιπής και γυμναστής ο Κ.Παρούσης.

Αναφορικά με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, είπε ότι ήδη υπέγραψαν οι τερματοφύλακες Νίκος Αναστασόπουλος και ο Τζάστιν Χάμπερ από την Μάλτα. Επίσης στο ρόστερ της ομάδας θα βρίσκεται και ο Γερμανός Βέντσελ. Σε ερώτηση για τον Ντίμη Κωνσταντόπουλο, απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας ότι έχει άδεια από την ομάδα μέχρι την ερχόμενη Κυριακή.

Επίσης ο Μπάντοβιτς είπε ότι υπήρξε προφορική συμφωνία με τους Μπάρκογλου και Αγρίτη και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα οριστικοποιηθούν με συμβόλαιο οι μεταγραφές τους.

Στις 11 Ιουλίου η ομάδα του ΑΟΚ θα αναχωρήσει για προετοιμασία στο Καρπενήσι, όπου θα παραμείνει έως και τις 23 του μήνα, ενώ είναι άγνωστο εάν στην συνέχεια θα πάει στην Ξάνθη ή την Ιταλία.