«Δεν προβλέπω να γίνεται κάτι άμεσα με Σάντσες»

Σκληρός διαπραγματευτής αναδεικνύεται ο πρόεδρος της Βαλενσιέν, Φρανσίς Ντεκουριέρ...

Σκληρός διαπραγματευτής αναδεικνύεται ο πρόεδρος της Βαλενσιέν, Φρανσίς Ντεκουριέρ καθώς «πετάει το μπαλάκι» εκ νέου στην πλευρά του Ολυμπιακού στο θέμα απόκτησης του Κάρλος Σάντσες.

Ο ισχυρός άνδρας του γαλλικού συλλόγου με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sportday» τόνισε πως είναι θέμα των «ερυθρολεύκων» τι θα κάνει καθώς και ότι δεν προβλέπει να υπάρχει άμεση εξέλιξη αφού ο παίκτης βρίσκεται στο Κόπα Αμέρικα.

«Είναι θέμα του Ολυμπιακού τι θα κάνει, δεν έχουμε κανένα νεότερο» τόνισε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του γαλλικού συλλόγου, για να προσθέσει εν συνεχεία: «Δεν προβλέπω να γίνεται κάτι άμεσα, ο παίκτης είναι στο Κόπα Αμέρικα».

Η Βαλενσιέν ζητάει για τον 25χρονο μέσο 3 εκατομμύρια ευρώ, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 2.5 εκατομμυρίων ευρώ. Στα θετικά για τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία, ωστόσο, αν ο Ντεκουριέρ δεν ρίξει τις απαιτήσεις του είναι πολύ πιθανό να «παγώσει» το θέμα, ακόμα και να αποσύρει το ενδιαφέρον του ο Ολυμπιακός.