ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ομπράντοβιτς: «Επιτυχία όλων»

Ομπράντοβιτς: «Επιτυχία όλων»
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς απέδωσε για μία ακόμη φορά την επιτυχία της κατάκτησης της Ευρωλίγκας σε όλη την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς απέδωσε για μία ακόμη φορά την επιτυχία της κατάκτησης της Ευρωλίγκας σε όλη την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ο Σέρβος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξή στο «Periodico de Catalunya» και μίλησε για την επιτυχία των «πράσινων», το αύριο του Παναθηναϊκού και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο η ομάδα του, όσο και γενικά το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Αναλυτικά η συνέντευξη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς…

-Έχετε γίνει θρύλος μετά τα οκτώ ευρωπαϊκά τρόπαια που έχετε κατακτήσει με τέσσερις ομάδες, τους Παναθηναϊκό, Παρτιζάν, Μπανταλόνα και Ρεάλ.
«Ό,τι έχω πετύχει οφείλεται σε πολλούς ανθρώπους, στους ιδιοκτήτες του Παναθηναϊκού, που μου έχουν δώσει τη δυνατότητα να είμαι προπονητής σε αυτό το επίπεδο, στους βοηθούς μου, καθώς χωρίς αυτούς θα ήταν αδύνατο να τα καταφέρω και φυσικά οφείλεται στους παίκτες μου. Αυτοί είναι που έχουν κάνει τα πάντα δυνατά. Αυτό το βραβείο ανήκει σε όλους τους, όχι μόνο σε μένα».

-Ποιο είναι το μυστικό της νίκης;
«Δεν υπάρχει μυστικό. Πρέπει να παλεύεις συνέχεια και να προσπαθείς να βελτιώνεσαι σε όλους τους τομείς. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος. Και φυσικά να σου αρέσει η δουλειά σου. Είναι πολύ σημαντικό, επίσης, όλοι οι συνεργάτες σου να έχουν την ίδια φιλοσοφία για τις προκλήσεις που έχουν μπροστά τους. Οφείλω στους παίκτες μου ό,τι έχω καταφέρει. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Χωρίς εκείνους, θα ήταν πολύ δύσκολο».

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr